- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
valószínűleg eltérnek az oktatásról alkotott elképzeléseink, de én nem szeretnék ilyen órára beülni. halálra idegesíett, amikor az oktatók egy ratyi powerpoint prezentációra mondták azt, hogy ez a "jegyezet", és ahhoz is alig voltak képesek hozzátenni órán.
egyrészt sok tárgynál nem feltétlen előre kötött anyaga van az órának, hanem vannak olyan témák,amiket elmond még az oktató, és fontos lehet megjegyezni (nem monoton, determinált, amit egy gép is meg tudna csinálni). illetve még ha lenne is ilyen anyag és oktatási rendszer, akkor is azt mondanám, hogy én a saját gondolataimnak és logikámnak megfelelően akarom leírni, mert én úgy látom át (nem úgy, ahogy a tanár előre összeírta amagának). az előadás léynege, hogy gondolatokat ébresszen, és hogy ezeket a gondolatokat lejegyezd, ahhoz kell valamilyen eszköz (pl. papír és toll).röviden összefoglalva az általad leírt oktatási módszer antikreatív, determinált. nekem nem kellene, és remélem nem ilyen lesz (csak) a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest