- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
mint mondottam volt a gyereknek van olyan netbookja mint a barátnődnek. az hogy neked a 4cm kitámasztó egyenlő a 25cm széles billentyűzettel, ez már magánügy.
nem meggyőzni akarlak mert minek, de abban biztos lehetsz hogy nem vagánykodásból fogok ilyet venni. főleg hogy nagyrészt otthon használja az ember, és nem tudom nálatok otthon ez hogy megy, nálunk nem vagánykodunk a nappaliban
. azt nem tudom mennyi lehet az a jóval kevesebb mint amit egy netbook tud, és amire lehet használni, hirtelen egy dolog jut eszembe, a netbookba összecsukva lehet rakni kis papírfecniket, ebbe nem mert nem lehet összecsukni.
-
sien
aktív tag
a lányomnak is ilyen asusa van, egyszerűen más. nincs billentyűzet, nem kell szétnyitni, a támasztóval magad elé rakod reggelizés közben és nézel valami filmet vagy sorozatot, és nem kell neki helyet tuszkolni. kényelmesen tudod használni fotelben ülve, wc-n. nekem a billentyűzet kifejezetten zavaró. gondolom lesz hozzá dokkoló is, ha nagyon akarja az ember belerakja és ott lesz egér meg bill.. és az egésznek ott van a startrek hangulata ugye, ott sem sírtak billentyűzet után a kis kézi hordozható számítógépükkel
és ami picardnak megfelel az hogy nem felelhet meg nekünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Yettel topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest