- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A YT Music jó lenne (több mint 2000 dal van nekem feltöltve), de a két nappal ezelőtti frissítéssel borzalmasan elszúrták, mert a saját, feltöltött tartalmakat elmosódott album borítóképpel tölti le azóta, ráadásul kétszer kell elindítani hogy ne akadjon meg a zene lejátszás, és ez az iPhone és iPad appra egyaránt igaz.
-
törölt tag
“Már miért kellene szinkronizálgatni?”
Én például nem találtam egyetlen, a gyárihoz hasonló, magyar nyelvű, kevés energiaigényű (ami nem szívja az aksit ezerrel) zenelejátszót “i” eszközre. Erre csak a gyári alkalmas, pedig több tucatot kipróbáltam már, fizetőseket egyaránt. Sajnos a fájl mozgatás is sokszor problémás, pl. tegnap töltöttem (volna) le a Mega cloud-ról egy 1,4 GB-os mpeg-4 videót, de a beépített fájkezelő három próbálkozás után sem boldogult vele. A Documents megoldotta végül. Tehát ez a Fájlok app jelen stádiumban egy vicc kategória.
-
törölt tag
Sajnos funkcionalitást tekintve az iPad továbbra is egy nagyképernyős iPod Touch. Valóban optimalizálva vannak a nagy képernyőhöz az appok, de tudásban teljesen megegyezik az iOS az iPadOS-el. Ameddig szinkronizálgatni kell asztali oprendszerrel a tartalmakat, addig az iPad nem számítógép (ahogyan ezt a szakmai topikban is kifejtettem) [link]
Kérek mindenkit, hogy nagyon fontolja meg az iPad vásárlást, mert börtönben fogja magát érezni használat közben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged