- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A YT Music jó lenne (több mint 2000 dal van nekem feltöltve), de a két nappal ezelőtti frissítéssel borzalmasan elszúrták, mert a saját, feltöltött tartalmakat elmosódott album borítóképpel tölti le azóta, ráadásul kétszer kell elindítani hogy ne akadjon meg a zene lejátszás, és ez az iPhone és iPad appra egyaránt igaz.
-
törölt tag
“Már miért kellene szinkronizálgatni?”
Én például nem találtam egyetlen, a gyárihoz hasonló, magyar nyelvű, kevés energiaigényű (ami nem szívja az aksit ezerrel) zenelejátszót “i” eszközre. Erre csak a gyári alkalmas, pedig több tucatot kipróbáltam már, fizetőseket egyaránt. Sajnos a fájl mozgatás is sokszor problémás, pl. tegnap töltöttem (volna) le a Mega cloud-ról egy 1,4 GB-os mpeg-4 videót, de a beépített fájkezelő három próbálkozás után sem boldogult vele. A Documents megoldotta végül. Tehát ez a Fájlok app jelen stádiumban egy vicc kategória.
-
törölt tag
Sajnos funkcionalitást tekintve az iPad továbbra is egy nagyképernyős iPod Touch. Valóban optimalizálva vannak a nagy képernyőhöz az appok, de tudásban teljesen megegyezik az iOS az iPadOS-el. Ameddig szinkronizálgatni kell asztali oprendszerrel a tartalmakat, addig az iPad nem számítógép (ahogyan ezt a szakmai topikban is kifejtettem) [link]
Kérek mindenkit, hogy nagyon fontolja meg az iPad vásárlást, mert börtönben fogja magát érezni használat közben!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest