- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SidCorky
őstag
válasz
#69450496 #91 üzenetére
A szakmai topikból linkelt kommented alapján attól lesz valami számítógép, ha fut rajta a torrent, ha nem, akkor a gépen kell torrentezni és onnan syncelni a fájlokat, ezért az iPad csak egy nagyképernyős iPod?
Ezért én még nem érzem magam börtönben.
Egyetlen sorozat van, ami nem érhető el itthon hivatalosan, azt lekapom és heti egyszer feldobom kábelen, minden mást viszont el lehet érni, ott vannak a streaming és felhőszolgáltatások, az asztali gépen lévő doksik automatikusan megjelennek a Fájlokban is, képekre és videókra pedig az iCloudot kell használni. Nem börtön ez, csak máshogy működik.
Azt a problémát sem értem, hogy csak az App Storeból érhetőek el az appok, külsős forrásból nem, ott van minden, ami iPadre elérhető, milyen más appokat szeretnél feltenni? Nyilván egy windowsra készült BitTorrentet nem lehet csak úgy ráhúzni USB-n, de ezért írni Federighinek...
Nem egyszerűbb venni egy windowsos/androidos masinát, mint az Applenél panaszkodni, hogy nem olyan, mint a Windows/Android?
-
-
consono
nagyúr
válasz
#69450496 #91 üzenetére
Már miért kellene szinkronizálgatni? Nekem mióta megvan az iPad még egyszer sem volt gépre kötve. Ugyan ez a helyzet az iPhone-nal is... Biztos nagyon speciális dolgokra használom, ja, nem
Az mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy a legtöbb dolgommal felköltöztem a felhőbe, ott vannak a doksijaim. Videót meg zenét meg leginkább streamelek, de a NAS-ról is viszi a dolgokat. Nem látom mi miatt kellene géphez kötnöm... Mondjuk azon vakarom még a fejem, hogy hogyan tudnék mp3-ba konvertálni hangfile-t, de annyira nem kellett még, hogy rendesen utána nézzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest