- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Yettel topik
- LTE frekvenciák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen USB töltőt vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
üdv,
tok illetve fólia melyik ajánlott hozzá? -
DGery
aktív tag
válasz
vargagabor1 #109 üzenetére
Szia!
Érdemes kicsit várni, most fog valószínűleg megjelenni a 9th gen, ami a beharangozók alapján elég ígéretesnek tűnik -
gyuri2008
veterán
Meg van.
Akku-Kapazität 8.134 mAh egy námet oldalon volt. -
gyuri2008
veterán
Mekkora kapacitású akku van benne?
-
Sziasztok!
Olyan érdekesség van nálam ezzel a géppel, hogy a gyári töltő szettjével töltve elér bizonyos százalékot (hatvan valamennyi lehet) és onnantól azt mutatja, hogy "Nem töltődik.
De közben mégis töltődik, mert szép lassan továbbra is halad a töltöttségjelző és 100%-ra is fel tudja tölteni, ha hagyom.
Semmi folyamatot nem csinálok ilyenkor végig a géppel, csak pihen az asztalon, szóval arra se foghatjuk, hogy terhelés miatt befolyásolná magának a töltést.
Ilyet láttatok már ti?
Másik töltőszettel nem jelentkezik amúgy ez az érdekesség, csak a sajátjával. -
swordoc
tag
Elnézést, ha csak vissza kéne olvasnom hozzá, egyszerűen nincs időm & türelmem hozzá. Rohadt sok cuccom van pendrive-okra mentve (nyelvkönyvek, hozzájuk tartozó hanganyagok), ezeket az androidos cuccokhoz kapható otg átalakítókkal & az iPad-hez a dobozban lévő lightning átalakítóval el lehet érni? Vagy kell valami külön átalakító pluszba? Tulajdonképpen ez dönti el a kérdést, hogy merjek-e váltani most azonnal.
-
Halkow.
senior tag
iPad 8 és az iPad Mini 5 között gondolkodva. Végül utóbbit vettem meg, engem az nagyon zavart, hogy nincs ezen True Tone és az éjszakai üzemmód is csak manuálisan működik.
Soc-ba ugyanaz a kettő. Mondjuk az röhej, hogy nincs rajta gyári időjárás app és a számológép se. -
-
SidCorky
őstag
válasz
#69450496 #91 üzenetére
A szakmai topikból linkelt kommented alapján attól lesz valami számítógép, ha fut rajta a torrent, ha nem, akkor a gépen kell torrentezni és onnan syncelni a fájlokat, ezért az iPad csak egy nagyképernyős iPod?
Ezért én még nem érzem magam börtönben.
Egyetlen sorozat van, ami nem érhető el itthon hivatalosan, azt lekapom és heti egyszer feldobom kábelen, minden mást viszont el lehet érni, ott vannak a streaming és felhőszolgáltatások, az asztali gépen lévő doksik automatikusan megjelennek a Fájlokban is, képekre és videókra pedig az iCloudot kell használni. Nem börtön ez, csak máshogy működik.
Azt a problémát sem értem, hogy csak az App Storeból érhetőek el az appok, külsős forrásból nem, ott van minden, ami iPadre elérhető, milyen más appokat szeretnél feltenni? Nyilván egy windowsra készült BitTorrentet nem lehet csak úgy ráhúzni USB-n, de ezért írni Federighinek...
Nem egyszerűbb venni egy windowsos/androidos masinát, mint az Applenél panaszkodni, hogy nem olyan, mint a Windows/Android?
-
törölt tag
A YT Music jó lenne (több mint 2000 dal van nekem feltöltve), de a két nappal ezelőtti frissítéssel borzalmasan elszúrták, mert a saját, feltöltött tartalmakat elmosódott album borítóképpel tölti le azóta, ráadásul kétszer kell elindítani hogy ne akadjon meg a zene lejátszás, és ez az iPhone és iPad appra egyaránt igaz.
-
-
törölt tag
“Már miért kellene szinkronizálgatni?”
Én például nem találtam egyetlen, a gyárihoz hasonló, magyar nyelvű, kevés energiaigényű (ami nem szívja az aksit ezerrel) zenelejátszót “i” eszközre. Erre csak a gyári alkalmas, pedig több tucatot kipróbáltam már, fizetőseket egyaránt. Sajnos a fájl mozgatás is sokszor problémás, pl. tegnap töltöttem (volna) le a Mega cloud-ról egy 1,4 GB-os mpeg-4 videót, de a beépített fájkezelő három próbálkozás után sem boldogult vele. A Documents megoldotta végül. Tehát ez a Fájlok app jelen stádiumban egy vicc kategória.
-
consono
nagyúr
válasz
#69450496 #91 üzenetére
Már miért kellene szinkronizálgatni? Nekem mióta megvan az iPad még egyszer sem volt gépre kötve. Ugyan ez a helyzet az iPhone-nal is... Biztos nagyon speciális dolgokra használom, ja, nem
Az mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy a legtöbb dolgommal felköltöztem a felhőbe, ott vannak a doksijaim. Videót meg zenét meg leginkább streamelek, de a NAS-ról is viszi a dolgokat. Nem látom mi miatt kellene géphez kötnöm... Mondjuk azon vakarom még a fejem, hogy hogyan tudnék mp3-ba konvertálni hangfile-t, de annyira nem kellett még, hogy rendesen utána nézzek. -
törölt tag
Sajnos funkcionalitást tekintve az iPad továbbra is egy nagyképernyős iPod Touch. Valóban optimalizálva vannak a nagy képernyőhöz az appok, de tudásban teljesen megegyezik az iOS az iPadOS-el. Ameddig szinkronizálgatni kell asztali oprendszerrel a tartalmakat, addig az iPad nem számítógép (ahogyan ezt a szakmai topikban is kifejtettem) [link]
Kérek mindenkit, hogy nagyon fontolja meg az iPad vásárlást, mert börtönben fogja magát érezni használat közben! -
kakuk.tamas
addikt
válasz
vakablak93 #87 üzenetére
TypeC nem egyenlő a gyors adatkapcsolattal. Az csak egy foglalat, semmi más.
-
TomPack
őstag
válasz
vakablak93 #87 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet hogy inkább mégis Air lesz belőle.
Igen, mert marha jó ár/érték arányban ez a tab, de valahogy mégsem az igazi! -
moleculez
veterán
válasz
vakablak93 #87 üzenetére
Vagy vegyél Air4-t
-
TomPack
őstag
És azt tudja valaki, hogy külső adattárolót rá lehet-e esetleg dugni?
-
mate36
csendes tag
válasz
milkabrams #1 üzenetére
Ja, a szar Lenovoban csak 4 szer annyi tarhely van, ketszer annyi hangszoro, nincs kisporolva a gps, gyorstoltes stb... Boven eleg az a snapi.
-
Silεncε
őstag
válasz
enginev3.0 #81 üzenetére
Mire nem elég?
-
enginev3.0
félisten
bt 4.2 üdv 2020
-
Neck
veterán
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Én nem szedem le, a mostani netsebesség mellett simán megnézem streamen.
El tudom fogadni, ha valaki egy rakás filmet leszed rá, de szerintem simán élhető a 32 is. -
Eliott
tag
Sziasztok. Tudna valaki tutit mondani arra, hogy a lent felsorolt 8 dologra elég lenne e ez a 32GB-os modell? Ha nem, akkor nem, csak nem akarok előre befürödni vele.
1) Netflix (99% online, elvétve lenne talán letöltve 1-2 film / sorozat rész offline nézésre, de utána egyből törölném is, tehát úgymond állandó tárhelyet ezek nem foglalnának)
2) HBO GO (csak online - még nincs előfizetve, de tervezem)
3) Twitch
4) Youtube
5) Safari / Chrome böngészés
6) Zene / Spotify (csak online)
7) LOL (telefonon 3,04GB-ot ír rá, nem tudom, hogy ez tabon mennyire hízna tovább)
8) COD (még nincs letöltve, de 3-5GB közé tippelném)Otthon, házon belül használnánk csak, mindent amit lehet wifiről. Se képek, se videók, se zenék nem lennének rá letöltve, ami esetleg kellhet az felhőben van.
Nem ismerem még az ipadOS-t, hogy pontosan milyen alap Apple alkalmazásokkal indul a rendszer, de amit lehet törölnék (pl. hangrögzítő, iránytű, mérés, keynote, részvények stbstbstb), mert semmi más nem érdekelne a fenti 8-on kívül, feleslegesen meg ne foglalják a helyet. Minden másra ott a telefonom.
Nagyon kellene már egy tablet, viszont max tavaszig várnék, hogy jön e 64-es modell vagy sem.
-
Bastee
tag
Nagyon, nagyon, szubjektív vélemény, de a legjobb ár/érték arányú tabletnek tartom. Sajnos a 6. és 7. generáció nekem hardveresen túl gyenge volt, így nagyon vártam a 8. generációt. Arra amire használom, nekem 3-4évig biztos hű társam lesz. És bár a telóm androidos, a számítógépem windows-os, jól megvagyunk így is. A hardver, a hangzás, és az iPad OS mind mind csodálatos.
-
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Ezek szerint te jobban ismered a fórumtársak felhasználási szokásait, mint ők maguk.
Szégyenlem, de nekem is elég a 32 GB egy tableten. Sokszor, sok helyen olvastam már, hogy nem kéne elégnek lennie. Igyekszem is megfelelni az elvárásoknak, de sajnos nem megy.Rohadt cloud, meg streaming... Ők tehetnek róla.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Az uj Air-ek “felvastag” kavaja tok jol foghato, meg nyilvan a veletlen erinteses algoritmus is eleg jol dolgozik mellette. Az extrem vekony kavakat nem ertem, de ezt eltalaltak, szivesen latnam majd a belepo modellben is...
-
doooo
veterán
válasz
weberzolee #47 üzenetére
Elhiszem, hogy nem volt fényes tapasztalatod vele, de már nem 2014-et írunk (amikor az említett Tab kijött). Olyasfajta belassulás, belátható időn belül, már gyakorlatilag nincs a középkategóriánál, és afelett.
Középkategóriás SoC fejlesztési költsége is visszajönne idővel, hisz bizonyára nem csak egy készülékbe kerülhetne (és azokból sok milliót eladnának). Saját gyártósoruk úgysincs, a TSMC (és persze a Samsung is) számos lehetőséget nyújt számukra. Gyökeresen új architektúrát amúgy sem igényelnének ezek minden évben. Az meg önmagában továbbra is kétségtelen, hogy olcsóbb egy középkategóriás SoC, amellett, hogy bőven elég is egy szinte minden egyéb dologban középkategóriás tabletbe vagy mobilba (akkuidőben meg rendszerint jobb, ami mondjuk egy SE esetén létfontosságú lehetne). -
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Sehogy. A Tab S5e-vel ugy kell buveszkedni. Persze tartoba lehet tenni, olben lehet tartani, de megfogni normalisan csak kikapcsolva lehet.
-
vakablak93
őstag
Elég a fenét, pont hogy rengetegen netflixeznek rajta, uram bocsá' ha elkezdesz az appon belül pár filmet leszedni, ha van mellette rajta néhány komolyabb játék, akkor pillanatok alatt tele lesz....
Más:
Aki meg a külsővel jön, komolyan kérdezem azok hogy tudják megfogni a vékony kávás tabokat? Ezek nem telefonok hogy átérjem őket egykézzel széltében...Nekem iszonyú pozitívum még a mini 5-nél is a széles káva, simán ott fogom.... -
Giovan!
addikt
Közepesnél nagyobb erőforrásigényű játékokkal is megbírkózik, még egy A10 is, sőt, igazából még az i6S-ben lévő vas is elfuttat kb. minden játékot amit az App Store-ból le lehet szedni. Szóval időtállóság szempontjából elég jók szoktak lenni az Apple SOC-jai, nem hiszem, hogy, ugyanez elmondható lenne a középkategóriás Exynosokról is.
-
finley
junior tag
válasz
bollokcs80 #59 üzenetére
Direkt írtam, hogy közepes hw igényű játékok futtatására gondoltam.
-
finley
junior tag
válasz
bollokcs80 #54 üzenetére
Mire nem lesz elég jövőre az Exynos 9611? Filmnézésre? Böngészésre? Közepes hw igényű játékok futtatására? Ugyan már...
-
beastars
tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Bocsi de ott a s6 litle. Egy ár és droid.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Essentials #41 üzenetére
És minőségi.
Asszonypajtásé lett a Mini, mert nekem kicsike volt, és kapott mellé egy 8.genes iPad-et. Neki Xiaomija volt elötte.
Még egy Macbook vásárlás van hátra, meg szerintem veszek egy hangszórót is. Szeretek Sirivel beszélgetni.
Mióta megvan az iPhone osztom az igét mindenkinek, hogy csak az iPhone. -
SteaMMouse
csendes tag
Vicces, hogy a mai napig teszi a dolgát akadás és probléma nélkül az 1. generációs iPad Air-em.
Lassan cserélni kellene, mert az akksija már nem a régi. Ennyiért ez a gép pedig nálam kimeríti a jó vétel fogalmát. Főleg, ha azt is ennyi időre tervezem. Csak tényleg ,,lassan" elstartol a 21-es masina is.
Plusz kíváncsi vagyok első kézből az iPad OS-re. -
El Diabl0
tag
válasz
vodrosjozsi #11 üzenetére
Ennyiért droid vonalon középkategóriás Snapdragonos vagy MTK-s tabletet kapsz, amit inkább kidobnál a kukába.
Ráadásul iPad-re rengeteg a tabletre optimalizált app, nem a telefonos appokat futtatod rajta, mint Androidon.
-
Neck
veterán
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Tartalomfogyasztásra szerintem elég a 32gb is - az én felhasználási szokásaim alapján legalábbis.
Ez nem telefon, hogy feszt fotózni akarjon vele az ember...
-
weberzolee
aktív tag
16:9 videóra jobb, de böngészni kifejezetten kényelmetlen, arra a 4:3 kényelmesebb. A toll is lehet szempont. A SoC majd 1 év múlva lesz érdekes. Volt Lenovo Tab S8 -am, gondoltam naivan mennyivel jobb lesz ez nekem mert FHD, 2 hangszóró, meg úgy mindenben jobb mint a mini 4 (papíron). Árban is a fele volt mert kifogtam egy akciót. A második évben már egy használhatatlan sz@r volt, töltés közben is merült (2Ah -s töltőn!!!). Van otthon mini 4 is, és az a mai napig jól használható, beleértve az akkut is, pedig 2015 -ben vásárolt. Nem mellesleg a minap adtam el a Lenovot. Ha most el akarnám adni a mini 4-et, pont 4x annyit kapnék érte mint a tab S8 -ért kaptam. Így pedig 5 évre vetítve kb ugyanannyiba került mindkét tablet. Csak épp az egyiket lehet használni most is, a másikat meg 4 éve nem...
A friss középkategóriás SoC amúgy miért lenne olcsóbb egy 2 éves csúcsnál? Gyártósor kész, fejlesztési ár már visszajött. Plusz támogatás szempontjából is kedvezőbb, a szoftverfejlesztők is pénzért dolgoznak.
-
Ha tablet kéne ezt venném, számomra sajnos nem értelmezhető most még ez a kategória.
Van egy régi 7"-os tabletem, de már azt se használom, majd talán ha jön más márkától erre is valami ajánlat.
-
janeszgol
félisten
Az Apple uralja a tabletpiacot a szememben. Egyedül a Tab S7 versenyképes a csúcsban.
-
nagysuhi
tag
Nekem is iPad 5 helyett lett mostanában egy ilyenem, alap, 32 GB tárhellyel. Általában 4 évente cserélek ipadet. Teljesen meg vagyok elégedve vele, most a home office miatt naponta megy a a Teams , netezek rajta, olvasok, néha játszom. Van hozzá egy ESR pencil.
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Jó cuccaid vannak, élném ezeket az eszközöket én is.
Nekem egy iPad 5 (2017) van 32 Gb-os verzióban. Az a helyzet, hogy még így is totál használható iOS 14-gyel. Lehet, hogy 1-2 éven belül váltanom kell már a SoC miatt, de amire használom (böngészés, videók, Onedrive, Onenote, Mail, ...) még majdcsak simán elmegy. Az akksi se halt még le, megdöbbentő.
Viszont a kijelző lehetne jobb, és az nem fejlődött ebben a modellben sem. Az előlapi kamera nagyon béna. A külcsín unalmas. A hangszórók lehetnének fejlettebbek (a Mate 20 Pro-m sokkal jobban szól). A 32 Gb kevés alapmodellnek is már meglátásom szerint.
Én minimum az iPad Air-t venném magamnak már, de új belépőként az iPad-ek világába jó lehet ez is. Nekem nem lenne túl sok előrelépés, pedig eltelt pár év az iPad 5 óta.
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Élesváltás!
-
tDr1v3r
veterán
Mi a formafrissítés miatt várunk ki - azért nem szívesen venne az ember újra ugyanakkora gépet mint az előző... ez azért elég régi design, lehet hamarosan cserélik, mondjuk olyanra mint amilyen az új Air lett. (A többi plusz funkciója nem kell.)
A mi iPadünk (első gen Air) asszem 2013-ban vagy mikor lett véve, iOS 12 van rajta, na most 10-ről frissítve konkrétan simább animációkat és ugyanolyan általános sebességet tud mint iOS 9 vagy azelőttivel (11-et nem említem mert az egy katasztrófa volt). Nyilván kehés már kicsit az újabb, komplexebb appokkal (bár meglepően simán mennek) de simán kibírható, akkuidő meg igazából teljesen jó, apám használja csak de minden este töltőre dugja amúgy is. Több panasz meg nagyon nincs is, mindent cloudba mentünk...
Na most ezen tapasztalatok alapján (meg látva hogy pl. az Air 2 is van vagy 6 éves konstrukció megkapta az új iPadOS-t, amivel elég gyors mai napig) ez a gép is simán olyan hogy 5-6 év plusz van benne otthoni használatnál. Hogy is mondjam, nagyon nem rossz üzlet tabletnek ezt venni...
-
Schuler888
senior tag
válasz
Mr Anderson #20 üzenetére
Dérdekes..
pont mint nalad a samsung hireknel.. de szep ongol
-
-
Kicsit megkésve , de ám üdvözlendő a teszt.
Imadom az iPadeimet , ez is szuper .
De ha a pletykák igazak akkor a most érkező alap iPad lesz a nagy ugrás . -
judas13
addikt
Ezt be kell szerezni.
-
Én megvárom már a kövi iPadet. Pletykák szerint ugyan ennyi vagy olcsóbb lesz, Air tulajdonságokkal felruházva és 64GB induló tárhellyel.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Essentials #24 üzenetére
Decemberben váltottam (P40 Pro-t), mert megtetszett az i12 formája (Vettem is egy minit és egy sima12-t).
Azóta semmi Huawei cuccom sincs, mindent eladtam, és vettem gyorsan jópár Apple cuccot helyette. Nagyon bejött az az ökoszisztémájuk. -
nelsonmanian
senior tag
Mikor jönnek az idei ipadek? Ha nem túl soká lehet megvárom, bár ezis bőven elég lenne a konyhába recepteket pörgetni.
-
benczeb
aktív tag
Az 1.2MP-es előlapi kamera mennyire alkalmas videókonfra? Nem nagyon, igaz? Amúgy jó lenne, de ez a kamerán spórolás sajnos az Air irányába viszi, ami már drága a célra.
-
Rodi 4.80
senior tag
Az Apple nagyon betalált ebben az árkategóriában, nincs komoly konkurenciájuk, és ez a többiek hibája.
-
futo001
senior tag
Pont most akarok egy uj iPadet a futopadra, Air-ben gondolkoztam de a teszt alapjan teljesen feleslegesnek tunik, kivalo lesz az olcsobb verzio is. Koszi a cikket, szep munka!
Telefonban nem szeretem, de tabletben nalam valamiert az Apple az elso. -
doooo
veterán
Mert drágább (nélküle nem lenne minek 135k-ba kerülnie a 32 gigás, wifis alapverzión). És mert nem indokolja semmi egyéb a használatukat, hisz ha kevés RAM, meg tárhely, meg minden egyéb elavult/hiányos elem mellé teszik, akkor önmagában semmit nem számít ez (2020-as SE-nél ugyanez volt a helyzet, amikor A13-at raktak bele, egy apró, HD kijelzős, 1800 mAh-s mobilba).
-
PDA_FAN
tag
"...nagyon jól össze van rakva, nincsenek gyenge pontjai..." - na majd egy év múlva, amikor az előlapi gomb már lötyög, akadozik...
Ezt leszámítva nekem is bevált. Bár egyáltalán nem vagyok Apple rajongó, ez a tablet ár-érték arányban nekem elég jó. Pláne hogy én anno akcióban 109-ért vettem. Samsung, Huawei hasonló tudású tabletjei sem voltak sokkal olcsóbbak. Az üzemidő parádés, a képminőség jó - a többi meg olyan, amilyen.
-
doooo
veterán
válasz
milkabrams #1 üzenetére
P11 olcsóbb ennél (több és jobb elhelyezésű hangszóróval, nagyobb, jobb képarányú képernyővel; tartalomfogyasztásnál mindkettő fontosabb a feleslegesen erős SoC-nél).
P11 Pro meg drágább ugyan, de többet is ad (SoC nyers erőben persze ott is gyengébb, de az S730G már mindenre elég; arról más nem tehet, hogy az Apple-nek nincs középkategóriás SoC-je, ha lenne, ők sem feltétlenül pár éves csúcsot raknának az ilyen gépeikbe).
Ahogy a cikk is mondja, minél jobb kiszerelést keresnénk ebből, annál kevésbé érné meg. -
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #23 üzenetére
Te mióta váltottál "csatornát"? Ha nem keverlek valakivel, akkor mielőtt letiltottál volna Napidroidon, véres szájjal kampányoltál az Apple ellen, és Huawei termékeket preferáltál. Persze az is lehet, hogy egy másik Kakuk Tamásról van szó.
Ő elég makrancos volt Apple témában. Ebben az esetben elnézést kérek a tévedésért.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
-
Essentials
aktív tag
Egyrészt ez az iStyle-nál ennyi csak ( mint hivatalos hazai viszonteladó ), akinek Wi-Fi modell kell, az az Apple világgaranciás ügyintézése miatt nyugodtan megveheti olcsóbban bármelyik népszerűbb GSM shopban. ( Nincs mit letiltani rajta. ) A gyártói gari jár az első évben a szükeimportos verzióra is, a +1 év EU jótállás pedig a számla felmutatása esetén érvényesíthető ugyanúgy. Beszerezni nehezebb most picit, mert mióta megjelent készlethiány volt egészen az ünnepekig, rendhagyó módon még az Apple raktárában sem volt itthon, szóval most kezd majd helyreállni a világ rendje. Szóval ha valaki akar spórolni egy huszast, és 110K körül beszerezni, annak nem kell sokat várnia, messzire menni. Ennyi pénzért egy ilyen szó szerint kiforrott, és erős hardverrel felvértezett gépet sehol sem lehet venni droidos oldalon. Az Apple-nél ez a belépő kategória, androidon ez már a közép-felső közép ami az árat illeti, ezzel azonos áru cuccok mégsem számítanak versenyképesnek teljesítmény terén ezzel. Szóval az Apple receptje szerintem nagyon nagyon jó. Hiába belépő ez a gép, mégsemérződik annak a használat alatt, mert korábban már bizonyított, strapabíró egységekből van összelegózva. Ez egy valóban sok évig használható nagyteljesítményű cucc "belépő" cimkével, és Apple léptékben visszafogott áron, de kitekintve a piacra is összességében kiemelkedő az árkategóriájában.
-
Cranberries
aktív tag
Hát ez a cikk meg honnan került elő?
Persze jobb később, mint soha. -
roli543
őstag
válasz
Kérlek mond, miért? Nekem iPad 2017 van, több mint 3 éves és gyönyörűen teszi a dolgát. Jegyzetelni, filmezni, ide oda vinni, járszani a legjobb dolog. És ebben csak is modernebb dolgok vannak (leszámítva a memóriát, az kevéske). Én ugyanennyiért vettem anno az enyém... ennél nincs jobb alternatíva 😎
-
joey04
titán
Átlag felhasználóknak továbbra is tökéletes, verhetetlen ajánlat.
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Linkelj jobbat
-
vodrosjozsi
addikt
Ez valami botrány ennyiért
-
ruarua
tag
Lassan kijön a 2021-es verzió, úgyhogy tök aktuális cikk
Feleségemnek terveztem 6th-t lecserélni, mert alap 32gb szerintem már kompromisszumos. Remélem az újban már 64gb lesz az alap. -
janeszgol
félisten
Jó cucc, mint mindegyik. A 32 GB-os tárhely nem tetszik egyedül, szerencsére idén visszatérnek a minimum 64-re.
-
bollokcs80
Korrektor
@Bog: "...valamint a 10 wattos töltőfej." - Szerintem 20W-os (gyors)töltő fej van benne.
Nekem a képaránya meg a 64GB-s opció hiánya miatt nem tetszik, de amúgy korrekt gép, androidos vonalon gyakorlatilag tényleg nincs semmi épkézláb ennyiért. (A Tab S7-eket leszámítva többért se nagyon.) -
moleculez
veterán
Gyerekeknek a tavalyi (7-es) van, semmi baja, teszi a dolgát, pedig ők nyúzzák rendesen. Ennyiért ez teljesen rendben van.
-
atike
nagyúr
Epül
Tényleg jó áron van - saját magához mérten meg főleg.
-
.Szaki.
addikt
Párom pont gondolkodott, hogy kéne neki egy iPad, ez szerintem tökéletes lesz!
-
Silεncε
őstag
Ősszel én is vettem egy ilyet, azóta minden tartalomfogyasztást ezen intézek (jó, Netflixezni inkább TV-n szoktam). A full fapadost vettem én is, de nem érzem, hogy a 32 giga tárhely kevés lenne. Android tablet meg sem fordult a fejemben
-
milkabrams
őstag
Ennyiért lenovonál sd662 van😂 Ezek után elég sokan nem akarnak droidos sz@rokkal copni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged