- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Diabl0
tag
válasz
vodrosjozsi #11 üzenetére
Ennyiért droid vonalon középkategóriás Snapdragonos vagy MTK-s tabletet kapsz, amit inkább kidobnál a kukába.
Ráadásul iPad-re rengeteg a tabletre optimalizált app, nem a telefonos appokat futtatod rajta, mint Androidon.
-
roli543
őstag
válasz
Kérlek mond, miért? Nekem iPad 2017 van, több mint 3 éves és gyönyörűen teszi a dolgát. Jegyzetelni, filmezni, ide oda vinni, járszani a legjobb dolog. És ebben csak is modernebb dolgok vannak (leszámítva a memóriát, az kevéske). Én ugyanennyiért vettem anno az enyém... ennél nincs jobb alternatíva 😎
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Linkelj jobbat
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- További aktív témák...
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest