Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
16:9 videóra jobb, de böngészni kifejezetten kényelmetlen, arra a 4:3 kényelmesebb. A toll is lehet szempont. A SoC majd 1 év múlva lesz érdekes. Volt Lenovo Tab S8 -am, gondoltam naivan mennyivel jobb lesz ez nekem mert FHD, 2 hangszóró, meg úgy mindenben jobb mint a mini 4 (papíron). Árban is a fele volt mert kifogtam egy akciót. A második évben már egy használhatatlan sz@r volt, töltés közben is merült (2Ah -s töltőn!!!). Van otthon mini 4 is, és az a mai napig jól használható, beleértve az akkut is, pedig 2015 -ben vásárolt. Nem mellesleg a minap adtam el a Lenovot. Ha most el akarnám adni a mini 4-et, pont 4x annyit kapnék érte mint a tab S8 -ért kaptam. Így pedig 5 évre vetítve kb ugyanannyiba került mindkét tablet. Csak épp az egyiket lehet használni most is, a másikat meg 4 éve nem...
A friss középkategóriás SoC amúgy miért lenne olcsóbb egy 2 éves csúcsnál? Gyártósor kész, fejlesztési ár már visszajött. Plusz támogatás szempontjából is kedvezőbb, a szoftverfejlesztők is pénzért dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest