- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Jó cuccaid vannak, élném ezeket az eszközöket én is.
Nekem egy iPad 5 (2017) van 32 Gb-os verzióban. Az a helyzet, hogy még így is totál használható iOS 14-gyel. Lehet, hogy 1-2 éven belül váltanom kell már a SoC miatt, de amire használom (böngészés, videók, Onedrive, Onenote, Mail, ...) még majdcsak simán elmegy. Az akksi se halt még le, megdöbbentő.
Viszont a kijelző lehetne jobb, és az nem fejlődött ebben a modellben sem. Az előlapi kamera nagyon béna. A külcsín unalmas. A hangszórók lehetnének fejlettebbek (a Mate 20 Pro-m sokkal jobban szól). A 32 Gb kevés alapmodellnek is már meglátásom szerint.
Én minimum az iPad Air-t venném magamnak már, de új belépőként az iPad-ek világába jó lehet ez is. Nekem nem lenne túl sok előrelépés, pedig eltelt pár év az iPad 5 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 4
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Synology NAS
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged