- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Én nem szedem le, a mostani netsebesség mellett simán megnézem streamen.
El tudom fogadni, ha valaki egy rakás filmet leszed rá, de szerintem simán élhető a 32 is. -
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Ezek szerint te jobban ismered a fórumtársak felhasználási szokásait, mint ők maguk.
Szégyenlem, de nekem is elég a 32 GB egy tableten. Sokszor, sok helyen olvastam már, hogy nem kéne elégnek lennie. Igyekszem is megfelelni az elvárásoknak, de sajnos nem megy.Rohadt cloud, meg streaming... Ők tehetnek róla.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Az uj Air-ek “felvastag” kavaja tok jol foghato, meg nyilvan a veletlen erinteses algoritmus is eleg jol dolgozik mellette. Az extrem vekony kavakat nem ertem, de ezt eltalaltak, szivesen latnam majd a belepo modellben is...
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Sehogy. A Tab S5e-vel ugy kell buveszkedni. Persze tartoba lehet tenni, olben lehet tartani, de megfogni normalisan csak kikapcsolva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VMware
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Ipad 10.generáció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest