- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
vakablak93 #87 üzenetére
TypeC nem egyenlő a gyors adatkapcsolattal. Az csak egy foglalat, semmi más.
-
TomPack
őstag
válasz
vakablak93 #87 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet hogy inkább mégis Air lesz belőle.
Igen, mert marha jó ár/érték arányban ez a tab, de valahogy mégsem az igazi! -
moleculez
veterán
válasz
vakablak93 #87 üzenetére
Vagy vegyél Air4-t
-
Neck
veterán
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Én nem szedem le, a mostani netsebesség mellett simán megnézem streamen.
El tudom fogadni, ha valaki egy rakás filmet leszed rá, de szerintem simán élhető a 32 is. -
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Ezek szerint te jobban ismered a fórumtársak felhasználási szokásait, mint ők maguk.
Szégyenlem, de nekem is elég a 32 GB egy tableten. Sokszor, sok helyen olvastam már, hogy nem kéne elégnek lennie. Igyekszem is megfelelni az elvárásoknak, de sajnos nem megy.Rohadt cloud, meg streaming... Ők tehetnek róla.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Az uj Air-ek “felvastag” kavaja tok jol foghato, meg nyilvan a veletlen erinteses algoritmus is eleg jol dolgozik mellette. Az extrem vekony kavakat nem ertem, de ezt eltalaltak, szivesen latnam majd a belepo modellben is...
-
janeszgol
félisten
válasz
vakablak93 #67 üzenetére
Sehogy. A Tab S5e-vel ugy kell buveszkedni. Persze tartoba lehet tenni, olben lehet tartani, de megfogni normalisan csak kikapcsolva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest