- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A YT Music jó lenne (több mint 2000 dal van nekem feltöltve), de a két nappal ezelőtti frissítéssel borzalmasan elszúrták, mert a saját, feltöltött tartalmakat elmosódott album borítóképpel tölti le azóta, ráadásul kétszer kell elindítani hogy ne akadjon meg a zene lejátszás, és ez az iPhone és iPad appra egyaránt igaz.
-
törölt tag
“Már miért kellene szinkronizálgatni?”
Én például nem találtam egyetlen, a gyárihoz hasonló, magyar nyelvű, kevés energiaigényű (ami nem szívja az aksit ezerrel) zenelejátszót “i” eszközre. Erre csak a gyári alkalmas, pedig több tucatot kipróbáltam már, fizetőseket egyaránt. Sajnos a fájl mozgatás is sokszor problémás, pl. tegnap töltöttem (volna) le a Mega cloud-ról egy 1,4 GB-os mpeg-4 videót, de a beépített fájkezelő három próbálkozás után sem boldogult vele. A Documents megoldotta végül. Tehát ez a Fájlok app jelen stádiumban egy vicc kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest