- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Jó cuccaid vannak, élném ezeket az eszközöket én is.
Nekem egy iPad 5 (2017) van 32 Gb-os verzióban. Az a helyzet, hogy még így is totál használható iOS 14-gyel. Lehet, hogy 1-2 éven belül váltanom kell már a SoC miatt, de amire használom (böngészés, videók, Onedrive, Onenote, Mail, ...) még majdcsak simán elmegy. Az akksi se halt még le, megdöbbentő.
Viszont a kijelző lehetne jobb, és az nem fejlődött ebben a modellben sem. Az előlapi kamera nagyon béna. A külcsín unalmas. A hangszórók lehetnének fejlettebbek (a Mate 20 Pro-m sokkal jobban szól). A 32 Gb kevés alapmodellnek is már meglátásom szerint.
Én minimum az iPad Air-t venném magamnak már, de új belépőként az iPad-ek világába jó lehet ez is. Nekem nem lenne túl sok előrelépés, pedig eltelt pár év az iPad 5 óta.
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Élesváltás!
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #23 üzenetére
Te mióta váltottál "csatornát"? Ha nem keverlek valakivel, akkor mielőtt letiltottál volna Napidroidon, véres szájjal kampányoltál az Apple ellen, és Huawei termékeket preferáltál. Persze az is lehet, hogy egy másik Kakuk Tamásról van szó.
Ő elég makrancos volt Apple témában. Ebben az esetben elnézést kérek a tévedésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Dying Light Beast
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest