Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Jó cuccaid vannak, élném ezeket az eszközöket én is.
Nekem egy iPad 5 (2017) van 32 Gb-os verzióban. Az a helyzet, hogy még így is totál használható iOS 14-gyel. Lehet, hogy 1-2 éven belül váltanom kell már a SoC miatt, de amire használom (böngészés, videók, Onedrive, Onenote, Mail, ...) még majdcsak simán elmegy. Az akksi se halt még le, megdöbbentő.
Viszont a kijelző lehetne jobb, és az nem fejlődött ebben a modellben sem. Az előlapi kamera nagyon béna. A külcsín unalmas. A hangszórók lehetnének fejlettebbek (a Mate 20 Pro-m sokkal jobban szól). A 32 Gb kevés alapmodellnek is már meglátásom szerint.
Én minimum az iPad Air-t venném magamnak már, de új belépőként az iPad-ek világába jó lehet ez is. Nekem nem lenne túl sok előrelépés, pedig eltelt pár év az iPad 5 óta.
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #34 üzenetére
Élesváltás!
-
Essentials
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #23 üzenetére
Te mióta váltottál "csatornát"? Ha nem keverlek valakivel, akkor mielőtt letiltottál volna Napidroidon, véres szájjal kampányoltál az Apple ellen, és Huawei termékeket preferáltál. Persze az is lehet, hogy egy másik Kakuk Tamásról van szó.
Ő elég makrancos volt Apple témában. Ebben az esetben elnézést kérek a tévedésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest