-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosL
aktív tag
Sajnos hozott anyagból dolgozom, egy régi p4-es üzemel szerverként, 5 db vinyóval.
Természetesen vga, cd, egyéb sallangok lehúzva, csaka legszükségesebbek.nagyon off. :40e ből egész jókat lehet kifogni, pl a csak1nap.hu-n.
majom2
a hátuljához hozzátapad? Tehát pl ha kézben tartom akkor "lifeg" vagy azért így is "odaszívja " magát? -
AkosL
aktív tag
válasz
ForRedGlory #411 üzenetére
Nem akarok beleszólni a vitátokba, csak egy kicsit.
Fél éve kiszámltam, hogy az otthoni home server mennyit fogyaszt. Havi szinten 3-4e Ft-ot. Ez éves szinten egy wellness hétvége a barátnővel.Persze 365/7/24 -ben megy.
-
AkosL
aktív tag
kinek mi a felesleges.
kezd az egész átmenni egy meddő vitába.
Az egymás zsebében turkálós rész megvolt.
Most az a rész van, hogy van, akinek nagy segítség és van aki nem érti és nem tudja beilleszteni az életébe. Egyik tábor sem győzni meg a másikat, hozzáállásról vitatkozni pedig hülyeség.térjünk inkább rá a technikai vonalra...
SmartCover-el van valakinek tapasztalata?
-
AkosL
aktív tag
-
AkosL
aktív tag
válasz
manchester85 #111 üzenetére
azért nekem nagy segítség, hogy pl. bankban amikor 20-40 percet kell várnom, tudok dolgozni tovább vagy ha barátnőm késik, ügyfélre várni kell, stb.
Eltenni sem nagy dolog, tok összecsuk, 1,5 mp. És kész. Ha bele kell tenni a táskába + 4 mp. Ez azért szerintem nem olyan megterhelő... -
AkosL
aktív tag
nem értem a notebook vs. tábla kommenteket.
táblát nem notebook helyett, hanem mellé vesz az ember, nyílván nem vált ki egy notebookot, viszont sok helyzetben kényelmesebb és használhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest