Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Jhonny06 #423 üzenetére
Egyelőre sokkal strapabíróbbnak tűnik élőben a hátulja, mint azt elővételben gondoltam. A Smart Covert simán a háta mögé lehet fordítani, asztalra pl. vagy így, vagy arcal lefelé szoktam letenni.
Egyik kollégám elkérte valamelyik nap, és a cover nélkül adtam oda megnézni. Amikor visszatette az asztalra, pont az ott hagyott Smart Cover fém részén húzta végig a hátulját, a karistoló hang maga borzasztó volt. Ennek ellenére semmi nem látszott a hátlapon.
Laptop mellett volt egy Samsonite notebook skinben, amikor utaztam, kutya baja. Nyilván a SC nézett a laptop felé, a háta a noti skin puha belsejével érintkezett.Szerk: Nem tapad ugyan a hátuljához, de pont a kezemmel szorítom hozzá, ha fektetve fogom (márpedig nekem úgy jön be jobban).
-
válasz
Jhonny06 #427 üzenetére
Én is nagyon háklis vagyok az ilyesmire, ne értsd félre. De amikor tavaly áprilisban meglett az iPadem, itthon még semmilyen kiegészítőt nem lehetett hozzá kapni még egy darabig, így nem sok választásom volt a tok kapcsán. Tényleg abszolút semmi nem látszott meg rajta.
AkosL: Sajnos nem tapad a hátuljához hozzá... Ez egy epic fail kategória.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Jhonny06 #381 üzenetére
Én pont a minap vettem ipadot és nem bántam meg. Aki meg okos, vagyis van esze, meg tudja spórolni a wifii és a 3G különbözetet. Én is csak a wifis verziót vettem, mivel a telefonom meg tudja osztani a netet, így út közben csak bekapcsolom s wifi szórást és van net az ipadon. Spóroltam ezzel alaphangon több tízezer forintot. Persze ehhez olyan telefon is kell, ami erre kepes.
Nem bántam meg a dolgot, mert jó cucc. Nem vált ki PC-t, de nem is ez a dolga. Ha csak netezni támad kedvem, bekapcsolom, és nem kell a 800W-os rendelkező gépem bekapcsolni akar hosszú órákon át. Ez rengeteg spórolás a villanyszamlan. Stb, stb. -
erdoke
titán
válasz
Jhonny06 #381 üzenetére
2890 a 2 GB-os csomag iPad-hez a T-nél. Aki ki tud köhögni 170e+ pénzt a készülékre, annak ritkán okoz gondot egy ilyen havidíj. Alkalmi 3G használók pedig simán szednek mobilnetet a telefonjukról.
A szósöl netvörk egyáltalán nem feltétel. Aki elsősorban tartalom fogyasztásra használja a laptopját vagy desktopját, az elég sok dologban ki tudja ezeket váltani egy gyors tablettel.Számítógépezni (~Win PC) miért tanulna bárki (ARM alapú) tableten?
(#386) Tim82
Állítva használni ráadásul a 16:9-es tableteket is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Witcher topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest