- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
válasz
parandroid #420 üzenetére
Jesssz!
én ismertem egy embert, akinek 5 literes német vasa volt, de pályán 90-100-nál többel nem mert menni a fogyi miatt
-
vtechun
veterán
válasz
parandroid #373 üzenetére
Raadasul ez meg csak nem is atom, hanem a legelso EEE pck egyike... 4 giga "ssd"-vel...
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #345 üzenetére
Szóval én most ősember vagyok, vagy mi?
Nem, az a nick már foglalt.
*
Please, emberek. Tökéletesen felesleges elvitázni azon, hogy mire jó és mire nem az iPad 2. Én pl. bele tudnám illeszteni az életembe úgy általában a tabletet, de egyrészt nem életbevágó, mert egyszerűen arra jó nekem, hogy pár dolgot kényelmesebben meg tudnék csinálni vele, mint notebook-kal (köhöm, tablet PC-vel, mert ami nekem van, az) és/vagy okostelefonnal, másrészt ezekhez a jellemzően nem produktív, hanem szórakoztató tevékenységekhez nincsen szükségem felsőkategóriás cuccra, amire nekem kell, arra egy ZTE V9 Light is jó, Android 2.2-vel.Lehet, hogy el kellene fogadni a másik álláspontját, mind az "ősember-pártnak", mind a "semmirevaló iKütyü-imádó-pártnak". Én kérek elnézést.
-
manchester85
veterán
válasz
parandroid #345 üzenetére
Nem erről volt szó. Hanem arról, hogy szerinte "semmi értelme". És attól, hogy nekem nincs szükségem valamire, még eljátszhatok egy termék használhatóságának gondolatával. Más is leírta már, hogy tegyük fel az ő életmódjába beleilleszthetetlen termék, amit el tudok fogadni, meg tudok érteni.
Egyébként azóta módosította a hozzászólását, mint mikor még elkezdtem írni a sajátomat.
Már nem emlékszem pontosan, hogy a "számomra" szó benne volt-e a hozzászólásában, mikor írta, de ha benne is volt, akkor is kétértelmű a dolog.
Számomra semmi értelme= 1. szerintem semmi értelme 2. az én életmódomba beleillesztve semmi értelme.
Az utóbbival egyetértek, ezt mindenkinek joga van leírnia, és elfogadható álláspont, ismervén az iPadet, mint használati eszközt.
Természetesen te semmiképp nem vagy ősember, és az se, aki számára (mint életmód) ez semmire nem használható. De aki számára (vélemény) ez egy semmire se használható eszköz, az viszont igen, ami nem egyenlő azzal, hogy számára, mint életvitel, értelmetlen eszköz. Viszont mikor írtam, még nem volt kiemelve a "számomra", arra nem emlékszem, hogy le volt-e egyáltalán írva, azt meg nem tudom megítélni, hogy milyen értelmezésben írta, ha ott volt már akkor. Ennyi.
-
moonman
titán
válasz
parandroid #288 üzenetére
Thinkpad X220-ban hol az érintőkijelző?
-
Athanáz9
aktív tag
válasz
parandroid #258 üzenetére
Thinkpad? Yes.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid #66 üzenetére
"Távoli asztal eléréssel használom a szervergépet, ahhoz ismét notebook kell."
Megoldható iPadról is."Flash támogatás need, az egész család kiakadna, ha nem lenne."
Ez jogos, de egyre több videómegosztó támogatja a nem flash alapú lejátszást is. Tehát idővel ez a kérdéskör marginálissá válik.Fórumozáshoz jóval kényelmesebb a notebook.
Email, Office - no komment.
Erre csak azt tudom kérdezni, hogy próbáltál már iPad-en gépelni? Nem mondom, hogy a billentyűzet nem kényelmesebb, de egy oldalára fordított virtuális billentyűzet nem annyival rosszabb egy sima billentyűzetnél, mint az ember képzeli.Időnként egy-egy sorozatepizód, ha a TV-n éppen mást néznek a gyerekek (gondolom iPad nem tud home szerverről videót lejátszani, de ebben nem vagyok biztos).
Ha jól rémlik VLC-nek van megoldásra erre. Illetve iTunes is mintha tudna ilyet (vagy tervezik csak?). Pontosan nem tudom sajna, ebben a kérdéskörben nem vagyok érintett.Megszokások, berögződések kérdéskör:
Szerintem ez pont, hogy csak egy relatív szűk réteget érint, a jelenlegi 20-35 éves korosztályt (+- 5 év). Aki ennél idősebb, annak az érintőképernyő sokszor pont, hogy könnyebben kezelhető (csak egyszer kell megmutatni nekik, hogy az történik amire rányom), aki fiatalabb, azt megint nem nagyon érinti még ez a fajta berögződés. Igazából az az előnye, hogy sokkal intiutívabb, mint az egeres, billentyűs megoldás "közelebb áll a valósághoz" (lényegében az egér olyan, mint ha a valós életben a polcokon úgy pakolnánk a cuccainkat, hogy egy robotkart vezérlünk, s nem pedig megfogjuk és másik polcra rakjuk).
Hozzáteszem én is ebbe a korosztályba esek, mégis nagyon kényelmesnek és jónak találom az iOS-t, legalább olyan magától értetődő használni szerintem, mint a "hagyományos" felületeket. Szóval még ezt a réteget sem érinti 100%-osan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Villanyszerelés
- 3DMark (2013) eredmények
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest