- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Cathfaern #51 üzenetére
Egyetértek, hogy a netbooknak talán még ennyi értelme sincs, de egyelőre keresem a tablet helyét is. Ha üzleti útról van szó, a laptopot mindenképpen vinnem kell, és ha a extraként tekintünk arra a 70-80 dekára, amit a tablet + tartozékok jelentenek, máris nem olyan rózsás a helyzet. Ha pedig csak elugrok valahová táska nélkül, továbbra is marad a PDA. Szóval a kettő közé bepréselni a tabletet igenis luxus 140-240-ért. Nyilván más lesz a helyzet úgy 2 év múlva, amikor az összes eszközünkön fut majd ugyanaz a szoftver, és elég erős lesz a tablet (illetve még később a telefon), hogy bedokkolva munkára és otthoni alap gépnek is alkalmas legyen. Addig marad a pénzesek és tech őrültek játéka.
-
válasz
Cathfaern #88 üzenetére
Most őszintén de komolyan akkor nem nagyobb találmány az ATRIX ?
HW ügyileg : ipad 2 közel nem egyforma a 2magos tegra kettes telefonokkal?
psp2 be meg ha jól tom 4 magos AMR proci van... szvl...Ha hülyeséget mondtam kövezzetek meg nyugodtan bírom a fájdalmat
Amúgy részemről mindegy témát itt le is zárom magamba .. mindenki azt vesz amit akar
Mondom ha sok pénzem lenne lehet én is vennék ... de ,hogy nem hurcolásznám mint ahogy a notit sem.. az fix...
-
csusza`
senior tag
válasz
Cathfaern #64 üzenetére
Teljesen egyet értek veled.
Suliba én is sokkal inkább hordanám, mint a 2.5 kg-os Thinkpadet.Visszatérve a sztereotípiákra - ahol én lakom egy kis város, sokat érdeklődnek adott dolgok iránt, PC, notebook, legújabban tabletek.
Itt akik érdeklődnek, a 80% még mindig leragadt ott, hogy 100e Ft-ért olyan laptopot vesz, ami kivált egy asztali játékgépet. Amikor közlöm, hogy az erősen min. 140-150e, akkor közli, hogy dehát a multinál van 100e-ért. És elmegy, és megveszi, és nem tud vele játszani...
Tegnap volt egy srác, aki már odáig jutott, hogy ő tabletet akar, de hogy arra lehet-e billentyűzetet meg egeret csatlakoztatni, mert szeretne vele játszani. CoD-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest