- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Szerintem nincs két napja, hogy feltettem, és tegnap este az App Store Update része nem jelzett semmit...
Ostoba kérés, de most alig van időm utánajárni: Beszereztem egy almás BT billentyűzetet, de nem ártana valami leírás az extra funkciókhoz, hogy teljes értékűen ki tudjam használni. Hirtelen az Apple oldalán nem találtam. Esetleg valakinek van ilyesmije? THX
Szerk: Azt hiszem, közben megtaláltam. -
Tigerclaw
nagyúr
Gyakorlatilag az összesnek ugyanez a hibája, szóval valami tervezési hiba lehet, illetve lehet, hogy csak az X gyártó által beszállított lcd-knek ez a hibája.
idézet az egyik fórumról: "I already had 4 iPad 2's exchanged and all have light bleed, some more and some less but dead pixels are on all of them too."
"Én már 4 iPad 2-t cseréltem és mindnél volt ilyen fényszivárgás, illetve mindnél voltak dead pixelek kisebb vagy nagyobb mértékben."
Amellett hogy ez a fényszivárgás nem zavar különösebben a használatban, az apple vásárlók nagyon zokon veszik, hiszen nem ezt várják egy premium terméktől, főleg hogy elég sokat is fizettek érte. Lehet hogy érdemes várni kicsit, hátha váltanak beszállítót a kijelzőt tekintve. (hiszen rohadt sokan cserélik vissza emiatt a készüléket...az internet miatt még azok is, akik nem is vették észre ezeket a hibákat.)
Egyébként a dead pixelekre milyen garanciája van az apple-nek?
-
No.01
addikt
Sem tabletem sem Apple cuccom nem volt meg... Igazabol ez sem az enyem lesz...
Igaz en ugy tervezem, ha bejon a tablet ill Apple feeling akkor jovore lecserelem egz iPad3-ra.
Probanak nem hinnem, h jo otlet belecsapni a lecsoba, bar erosen gondolkodtam rajta en is sot a +3G-s valtozaton is hatha lesz ra erdemleges GPS progi -
Tim82
félisten
Nem kell kitérned, elég, ha a fejedben tartod, és aszerint fogalmazol. Egyébként meg ugye milyen szerencse, hogy én alapvetően nagyvonalú vagyok?
# 393, # 395: segítek nektek - egy 2-3 évig "szavatos" (mert utána jó eséllyel elavul/elromlik) kütyünél mennyire jó érv az, hogy "sok év alatt behozza az árát a villanyszámlán"? Ti nem érzitek viccesnek?
Mert oké, rengeteg más érvet fel lehet hozni az iPad/a tabletek mellett, ami szubjektív, de ez objektív akart volna lenni és annak nem igazán jó.
-
Tim82
félisten
-
Ez természetesen így van. Mindig egy adott területre optimalizált cucc adott területen jobb lesz egy "öszvér" megoldásnál. Persze a táblagép is fejlődött - mint látjuk is - ez kétségbe vonhatatlan.
Ellenben még mindig tartom, a táblagépek igazi felhasználása egy szűk rétegnek nyújt igazi alternatívát...
Joey20: kérlek, ismét kérlek, hanyagolj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest