- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Gyakorlatilag az összesnek ugyanez a hibája, szóval valami tervezési hiba lehet, illetve lehet, hogy csak az X gyártó által beszállított lcd-knek ez a hibája.
idézet az egyik fórumról: "I already had 4 iPad 2's exchanged and all have light bleed, some more and some less but dead pixels are on all of them too."
"Én már 4 iPad 2-t cseréltem és mindnél volt ilyen fényszivárgás, illetve mindnél voltak dead pixelek kisebb vagy nagyobb mértékben."
Amellett hogy ez a fényszivárgás nem zavar különösebben a használatban, az apple vásárlók nagyon zokon veszik, hiszen nem ezt várják egy premium terméktől, főleg hogy elég sokat is fizettek érte. Lehet hogy érdemes várni kicsit, hátha váltanak beszállítót a kijelzőt tekintve. (hiszen rohadt sokan cserélik vissza emiatt a készüléket...az internet miatt még azok is, akik nem is vették észre ezeket a hibákat.)
Egyébként a dead pixelekre milyen garanciája van az apple-nek?
-
No.01
addikt
Sem tabletem sem Apple cuccom nem volt meg... Igazabol ez sem az enyem lesz...
Igaz en ugy tervezem, ha bejon a tablet ill Apple feeling akkor jovore lecserelem egz iPad3-ra.
Probanak nem hinnem, h jo otlet belecsapni a lecsoba, bar erosen gondolkodtam rajta en is sot a +3G-s valtozaton is hatha lesz ra erdemleges GPS progi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest