- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
Tigerclaw #494 üzenetére
Basszus... ugylatszik eddig csak azokat a forumokat talaltam meg ahol csak a szepet es a jot mondjak. Most rakeresve hirtelen tenyleg eleg sok halott pixeles postot talaltam...
Aki nem neten rendeli hanem A-storba veszi (otthon iStyle) annak mennyi ideje van a halott pixelel ill a bevilagitassal kapcsolatban csere utan reklamalni? -
No.01
addikt
Sem tabletem sem Apple cuccom nem volt meg... Igazabol ez sem az enyem lesz...
Igaz en ugy tervezem, ha bejon a tablet ill Apple feeling akkor jovore lecserelem egz iPad3-ra.
Probanak nem hinnem, h jo otlet belecsapni a lecsoba, bar erosen gondolkodtam rajta en is sot a +3G-s valtozaton is hatha lesz ra erdemleges GPS progi -
No.01
addikt
Ha mar itt tartunk akkor a bevailagit hiba meglevo hibajelenseg vagy csak az az 1 volt olyan ami felkerult a netre?
Tegnap fel Hollandiat osszejartam, de iPad 2 mar sehol sincs sot a leghamarabbi idpont amire igerik a beszerzeset az Aprilis 21. Pedig mar mondtam, h jo akkor nem 16-ost veszek hanem legyen 32-es sot lehet akar feher is... A helyi MediaMarktba szombat reggel erkezett 26db feher de ezek az elado szerint ezek mar nyitas utan 15 percel nem voltak sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest