Hirdetés

Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • fi:zi'k

  nagyúr

  válasz Bocha #9 üzenetére

  Nem hinném, hogy bárkinek is a márkával van gondja. Sőt.
  Inkább az árukapcsolással, azaz hogy "mi köze" egy futárzsákokat gyártó cégnek az Apple bloghoz, azon kívül, hogy kapható az APR-nél. :B

  (#10) petipetya
  Nem különösebben drágák a táskáik, inkább csak az meglátszik a minőségi anyagok használata és a kisszériás gyártás, amit ráadásul külföldön is elismernek. Tudtommal még a szakma, azaz a futárok is.
  Ráadásul itthon olcsóbban adják mint külföldön.

  96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

 • dreamdancer

  őstag

  válasz Bocha #9 üzenetére

  Az anyaggal semmi gond, ahogy a márkával/termékkel sem, valóban bele lehet rakni egy MacBookot - ahogy egy ASUS-t, Samsungot akármit. Ezzel a logikával holnap lehet írni a Túró Rudiról is, remek termék és biztos sok magyar Apple-júzer szereti. De a többi márkablogban mégis csak olyan írások vannak, amelyek valóban az adott márkához köthetőek, nem pedig márkafüggetlen, univerzális termékek bemutatói.

  Amúgy szvsz igazán elférne a MA-n egy Kiegészítőblog vagy Mobil-kütyü blog (by iCentre, ha úgy tetszik), az olvasottsága is tuti nagyobb lenne, az Apple blog pedig megmaradhatna a hülye Apple-pletykáknak és a valóban Apple-only kiegészítőknek, amiből amúgy bőven van az iCentre kínálatában is. (Engem pl. kifejezetten érdekel, mit tud a Denon Coocoon AirPlay vagy hogy mennyire elfogadhatóak a Lightening dokkolós JBL-ek 20K-ért.)

  Nem a lényeg a fontos.

 • petipetya

  nagyúr

  válasz Bocha #19 üzenetére

  Így éreztem (de utálom kimondani vagy leírni ezt a szót), mivel pár napig nem válaszoltál. Már nem. :)

  Persze hétvége volt tudom, de akkor is. Így viszont, hogy elmondtad, miért van ebben a blogban, már érthető. Ha ezt a múlt héten tudom-tudjuk, akkor pár felesleges hsz-el kevesebb lett volna a részünkről. :R

  Ha támadásnak érezted, akkor elnézést érte.

  "nincs rá lezsóidő"

 • dreamdancer

  őstag

  válasz Bocha #18 üzenetére

  Agresszív semmiképpen nem szerettem volna lenni (elismerem, hogy pikirt igen) és tanácsot adni, beleszólni sem, max. visszajelezni, véleményt nyilvánítani (oké, a határ elég nehezen meghúzható). Alapvezően ezt se túl gyakran teszem, nem hiszem, hogy valaha is eleresztettem volna "miért csak 9 pont" meg "ez hogy nem ajánlott" vagy más, a MA szerkesztését, értékelését, véleményét kritizáló hozzászólást.

  Azt azonban továbbra is fenntartom, hogy rengeteg Apple-only kiegészító, hír és kérdés van, amin el lehetne filózni, amelyek helyett teljesen általános kiegészítőket bemutatni itt (ljöjjenek azok bár APR-től vagy egyenek ezok bármilyen jók is) finoman szólva is érthetetlen. Ha azt mondod, hogy nem érzékeled a különbséget a Samsung, WayteQ, TDK blogok és az Apple blog posztjainak témaválasztása között, akkor kár tovább ragoznom, sajnálom, hogy nem sikerült elmagyaráznom, mi a gondom (és ahogy elnézem, nem csak nekem).

  A választ mondenesetre köszönöm, mivel teljesen világossá tetted az álláspontodat, illetve hogy a jövőben is az eddigi szerkesztési elveket követitek, a további erölködés a részemről szimpla trollkodás lenne, amit nem szeretnék, ezért a jövőben a magam részéről mellőzni fogom a hasonló, "mit keres ez itt?" típusú kommenteket.

  Nem a lényeg a fontos.

Új hozzászólás Aktív témák