- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Agresszív semmiképpen nem szerettem volna lenni (elismerem, hogy pikirt igen) és tanácsot adni, beleszólni sem, max. visszajelezni, véleményt nyilvánítani (oké, a határ elég nehezen meghúzható). Alapvezően ezt se túl gyakran teszem, nem hiszem, hogy valaha is eleresztettem volna "miért csak 9 pont" meg "ez hogy nem ajánlott" vagy más, a MA szerkesztését, értékelését, véleményét kritizáló hozzászólást.
Azt azonban továbbra is fenntartom, hogy rengeteg Apple-only kiegészító, hír és kérdés van, amin el lehetne filózni, amelyek helyett teljesen általános kiegészítőket bemutatni itt (ljöjjenek azok bár APR-től vagy egyenek ezok bármilyen jók is) finoman szólva is érthetetlen. Ha azt mondod, hogy nem érzékeled a különbséget a Samsung, WayteQ, TDK blogok és az Apple blog posztjainak témaválasztása között, akkor kár tovább ragoznom, sajnálom, hogy nem sikerült elmagyaráznom, mi a gondom (és ahogy elnézem, nem csak nekem).
A választ mondenesetre köszönöm, mivel teljesen világossá tetted az álláspontodat, illetve hogy a jövőben is az eddigi szerkesztési elveket követitek, a további erölködés a részemről szimpla trollkodás lenne, amit nem szeretnék, ezért a jövőben a magam részéről mellőzni fogom a hasonló, "mit keres ez itt?" típusú kommenteket.
-
petipetya
nagyúr
Így éreztem (de utálom kimondani vagy leírni ezt a szót), mivel pár napig nem válaszoltál. Már nem.
Persze hétvége volt tudom, de akkor is. Így viszont, hogy elmondtad, miért van ebben a blogban, már érthető. Ha ezt a múlt héten tudom-tudjuk, akkor pár felesleges hsz-el kevesebb lett volna a részünkről.
Ha támadásnak érezted, akkor elnézést érte.
-
dreamdancer
őstag
Az anyaggal semmi gond, ahogy a márkával/termékkel sem, valóban bele lehet rakni egy MacBookot - ahogy egy ASUS-t, Samsungot akármit. Ezzel a logikával holnap lehet írni a Túró Rudiról is, remek termék és biztos sok magyar Apple-júzer szereti. De a többi márkablogban mégis csak olyan írások vannak, amelyek valóban az adott márkához köthetőek, nem pedig márkafüggetlen, univerzális termékek bemutatói.
Amúgy szvsz igazán elférne a MA-n egy Kiegészítőblog vagy Mobil-kütyü blog (by iCentre, ha úgy tetszik), az olvasottsága is tuti nagyobb lenne, az Apple blog pedig megmaradhatna a hülye Apple-pletykáknak és a valóban Apple-only kiegészítőknek, amiből amúgy bőven van az iCentre kínálatában is. (Engem pl. kifejezetten érdekel, mit tud a Denon Coocoon AirPlay vagy hogy mennyire elfogadhatóak a Lightening dokkolós JBL-ek 20K-ért.)
-
fi:zi'k
nagyúr
Nem hinném, hogy bárkinek is a márkával van gondja. Sőt.
Inkább az árukapcsolással, azaz hogy "mi köze" egy futárzsákokat gyártó cégnek az Apple bloghoz, azon kívül, hogy kapható az APR-nél.(#10) petipetya
Nem különösebben drágák a táskáik, inkább csak az meglátszik a minőségi anyagok használata és a kisszériás gyártás, amit ráadásul külföldön is elismernek. Tudtommal még a szakma, azaz a futárok is.
Ráadásul itthon olcsóbban adják mint külföldön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest