- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
dreamdancer #14 üzenetére
Nem, a Túró Rudi egy másik téma. A Bagaboo a táskáit az APR-ekben történő árusításnak köszönhetően gyakorlatialg notebook-kompatibilisnek nyilvánítja, ezért néztük meg, hogy valóban azok-e, és mellé örültünk, hogy egy magyar termékről írhatunk. Ez szerintem egy követhető logikai folyamat, a Túró Rudi pedig egy rossz példa.
Ami viszont számomra érthetetlen, hogy miért kell jelen esetben finoman, más esetekben sajnos sokszor agresszíven oktatni minket tartalomszerkesztésből és hasonló dolgokból, én ugyanis az efféle hozzászólásokat nem tanácsként élem meg (amiket mindig is örömmel fogadtunk), hanem támadásként. Ezt nem értem a dologban, miért kell idegeskedni azon, mert rossz helyen van egy kontant?
Az Apple blog továbbra is egy olyan blog, ahol Apple termékekről és azokhoz használható kiegészítőkről írunk. Azért tesszük mindezt egy helyen, mert nincs sem elég Apple termék, sem elég kiegészítő ahhoz, hogy külön-külön blogokat futtasunk emiatt. Remélem, így már minden tiszta!
-
moleculez
veterán
válasz
dreamdancer #1 üzenetére
Ezt akartam mondani, mi köze ennek az Apple-hoz??
úgy általában az MA-hoz? PH-bemutató kategória, talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest