Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
dreamdancer #14 üzenetére
Nem, a Túró Rudi egy másik téma. A Bagaboo a táskáit az APR-ekben történő árusításnak köszönhetően gyakorlatialg notebook-kompatibilisnek nyilvánítja, ezért néztük meg, hogy valóban azok-e, és mellé örültünk, hogy egy magyar termékről írhatunk. Ez szerintem egy követhető logikai folyamat, a Túró Rudi pedig egy rossz példa.
Ami viszont számomra érthetetlen, hogy miért kell jelen esetben finoman, más esetekben sajnos sokszor agresszíven oktatni minket tartalomszerkesztésből és hasonló dolgokból, én ugyanis az efféle hozzászólásokat nem tanácsként élem meg (amiket mindig is örömmel fogadtunk), hanem támadásként. Ezt nem értem a dologban, miért kell idegeskedni azon, mert rossz helyen van egy kontant?
Az Apple blog továbbra is egy olyan blog, ahol Apple termékekről és azokhoz használható kiegészítőkről írunk. Azért tesszük mindezt egy helyen, mert nincs sem elég Apple termék, sem elég kiegészítő ahhoz, hogy külön-külön blogokat futtasunk emiatt. Remélem, így már minden tiszta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest