- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
janeszgol #43 üzenetére
VR-t nem nézek, de nem is gondolnám őket a tápláléklánc csúcsának (ahogy te sem teszed, helyesen)
Most is 2-3 napja megy amúgy a Scorn játék alatt a vita, hogy most van története vagy nincs (egy egész Gyűrűk Ura trilógiát már odaírtak)
Még az előzményekből is töröltem magát a cikket
. OFF vége de tényleg. Ezt is törölni fogom, mert csak viszi a fókuszt.
-
markknight
veterán
válasz
janeszgol #36 üzenetére
Én nem értem nektek mi volt ebben a sértő. Talán az utolsó két mondat volt gonosz hangvételű. De egyébként mindenki tudja, hogy az Apple már nem talál fel spanyolviaszt csak jó az anyaghasználat/tartós és ez dobja meg az árat. Persze, hogy vannak jobbak ebben a kategóriában és ezt sajnos el kell fogadnunk.
Működik a marketing, hiszen megvesszük, mivel a csomó Apple cucc mellé csak Apple dolgokat akarunk, ilyen egyszerű és ha kell az életünk árán is megvédjük, csak az a baj, hogy 2022-ben már eléggé feljött a konkurencia és kilóg picit a lóláb. Lehet miatta haragudni, de ez van. 14 éves Apple múlttal, pontosan látom én is mi történik/változik, hova tartunk.
Szeretem én is az Apple cuccaimat, de már nem olyanok mint régen. Váltani nem fogok, mert nekem ezek kényelmesek, ezt szoktam meg. Ez a mostani füles egy óriási lehúzás, hihetetlen felárat kérnek MERT Apple.
Az új órán sem tudom mi kerül 400 ezer forintba, illetve a két napja mutatott ócsó iPadet is elkaszálták kis formaváltás miatt, szóval triplán neheztelek rájuk idén
-
xZer0kidx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest