- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
xZer0kidx #45 üzenetére
Sztem sem hiperérzékenység van itt, csak igény egy normális hangvételű eszmecserére. Tényleg nem érdekel mit böfög ide egy nevenincs avatar, nem arról van szó, viszont ezzel a kocsmai/játszótéri hangvétellel nem tudok azonoslni, nem vagyok rá kíváncsi. Lásd #26 komment, felnőtt ember miért ír olyat, hogy: "A sok apple airpods felhasználóknak üzenem, hogy sikerült megint megvezetni titeket, és frankón működik az agymosás marketing szinten."?
-
markknight
veterán
válasz
xZer0kidx #40 üzenetére
Annyira nem követem a kollega munkásságát, inkább különböző topikokba írok, így lehet már nagyobb ismeretsége van neki itt. Azt gondolom, janeszgol fenti kommentje alapján is, hogy hiperérzékenyek lettünk már minden nekünk nem tetsző mondatra. Nem kötelező mindenkinek reagálni illetve a saját meglátásunk kimondása sem.
Én főleg azért nem szeretek a publikus cikkek kommentjeire reagálni vagy ott beszélgetni, mert tényleg, itt aztán van minden mi szem-szájnak nem ingere. Elvonulok a kis topikba, ott normális a közösség is, nulla idegeskedéssel
-
janeszgol
félisten
válasz
xZer0kidx #40 üzenetére
Én el se olvasom a fizetős játékok alatti véleményeket. tisztában vagyok vele, hogy a csórók irkálnak oda. Nem azért csóró, mert nincs pénze, hanem azért, mert a párszár forintot is sajnálja egy játékra.
Nézd itt ez a füles. Legendd videóját megnéztem, és neki elhiszem, hogy túlárazott ez a cucc. Mert érdekel a véleménye. Ezzel szemben a gonosz fórumozóé nem érdekel.Egy példa. Jött hozzám egy Digi szerelő. UPC-t váltottam Digire. Jó szakember volt, mert szépen dolgozott, de minden második mondata a UPC-t fikázta. Majdnem mondtam neki, hogy a UPC képminősége szebb, mint a Digié ugyan azon a tévén amúgy. Jó szakember, de többet nem hívom, mert a stílusa minősíthetetlen. Majd csak találok olyat, aki jó szakember és vállalható. Ennyi.
Sajnos még mindig hajlamosabbak annak hinni, aki hangosan és csúnyán acsarog. Ez az alárendeltségből fakad. Szereti magát alárendelni másnak az, aki így gondolkodik. Én nem. Sosem voltam ilyen.
-
janeszgol
félisten
válasz
xZer0kidx #35 üzenetére
Majd Shyciii véleményére akkor fogok adni Apple ügyben, ha hónapokig használja is ezt a környezetet. Telefon, tablet, fejes/füles, Macbook. Addig a véleménye irreleváns számomra. Nem csak a stílusa miatt, bár ez utóbbi is a futottak még kategóriába teszi.
Az életben sem szeretem a rosszindulatú, gonosz embereket, és itt a fórumon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest