- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
markknight #42 üzenetére
Én úgy gondolom nem hiperérzékenységről van szó, ez inkább egy próbálkozás, hogy a társalgás minősége nem süllyedjen újra egy szokványos Apple cikk alatti kommentek szintjére. Mindenki tudja, hogy mire gondolok: "ezt az android évek óta tudja, ebben mi a revolutionary, mindenki csak villog vele, agymosott aki ezt használja stb." végtelen a lista.
Én már azt is értékelem, hogy ezt a jelenséget járjuk körbe, mint a sz*rig lerágott toposzokat ismételgetnénk/olvasnánk itt. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
markknight #38 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de engedd meg, hogy én is reagáljak rá. Szerintem nem az a sértő (már ha ez a jó szó rá) ha egy terméket kritikával illetsz. A képességekkel és hátrányokkal mindenki tisztában van, aki nem egy elvakult fan. Nem is ezzel van a baj, hanem az unalomig ismételt sértegetéssel övezett általánosítással. Felesleges, unalmas, és max a felszínt kapargatja az altájékon.
Tudom az agyunk sokszor megtréfál minket és kapcsolódási pontokat keres ezen dolgok között, de sok esetben ezt érdemes elhessegetni mert könnyű rossz következtetéseket levonni.
Ha élhetek egy ki nem mondott példával, elég benézni a play storeba egy fizetős játék alatti kommentszekcióba és mindenki megérti miért írtam a fenti dolgot... -
xZer0kidx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest