Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rickazoid #143 üzenetére
Láttam épp elég 17"-os notebookot, hogy tudjam, ezek nem karcsúak
A 4 kg-val főleg nem az, de mind1... A notid jó esélyes is LED megvilágítású, de TN paneles. Az újabb tabletek IPS panelesek, gondolom nem kell bemutatni a különbséget.
Rádugom én neked a lézeres egerem is a Transformerre, és lám, menni fog!
Szoftveres ellátottság egy dolog, hogy nyaraláshoz kinek mi kell. Valóban bajosabb egy programnyelvet írogatni tableten, mikor nem arra lett kitalálva, de közel se hiszem, hogy lehetetlen feladat
Miért mit ad a Win8 hogy onnantól lesz értelme a tabletnek? (Tényleg érdekel!) -
válasz
Rickazoid #134 üzenetére
Komolyan egy 4 kilós téglát cipelsz magaddal a nyaralásra??? Ami a medence mellett ráadásul röhejesen nagy, nehéz és csak 1-2 órát működik akkuról? Plusz a cuki fényes kijelzője (mert a matt nem DIVAT) miatt szart se látsz rajta? Ne akarj már meggyőzni egy elvetélt ötlettel
Amennyi játékra egy ember a nyaralása alatt vágyik, azt a tabletem simán kielégíti, ugyanúgy nézek rajta filmet, mint te, netezek vele, rádugom az usb-s vinyót, stb.
De hiába is győzködlek, makacsul kitartassz a hibás elveid mellett -
válasz
mrhitoshi #108 üzenetére
Ha valamit nem találnak fel, az mondjuk úgy "nem is létezik", ergo nem is hiányzik. Fura az okfejtésed, és szerintem nem csak nekem
Még szerencse, hogy továbbra is fenntartom a magánvéleményem, hogy az apple-nek semmi köze nem volt a tablet feltalálásához... Jóval előttük jóval okosabb emberek már megtették ezt... -
válasz
mrhitoshi #98 üzenetére
Haveroddal ketten eldöntöttétek, hogy divattermék, mindenki más (lassan milliók) meg hülye.
Szerencsére nem csak kettőtökből él meg a fogyasztói társadalom, mert hamarabb bedőlne, mint egy kártyavár...
Elég sokan vannak, akik nem akarnak az asztali gép mellé még1 win-linux-akármilyen masinát, hanem vesznek egy multimédiára kihegyezett tabletet, amin hasonlóan lehet netezni-mailezni mint egy subnotin, még kisebb és könnyebb is nála, és olyan dolgokra is használható, amire meg egy mobil kicsi lenne (képek-videók nézegetése, játék, stb.)Remélem nem csak gyöngyöt szórtam a "disznók" elé, és felfogtátok, mire akartam kilyukadni...
Közben Plus44 megelőzött, de örülök, hogy nem csak nekem szúrt szemet ez a dilettanizmus.
-
Földön ülő fűcsomó legyek, ha az apple találta fel a tabletet...
Lássuk csak "Az első Tablet PC prototípusát a Microsoft mutatta be 2001-ben, de az Apple Ipad megjelenéséig nem terjedt el széles körben. A Microsoft gépén a Windows XP egy Tablet PC kiadása futott. Magas ára miatt nem volt nagy piaca, főleg orvosi, tudományos és üzleti körökben terjedt el."Nem vagyok fűcsomó, hála égnek. Kicsit szar példa még: Pusztuljak meg, de már a Star Trek sorozatok részeiben is nyomogattak "tableteket", mégse láttam egyiken se az alma jelet, vagy a nevüket a stáblistán. Innentől a véleményem az, amit sokan előttem leírtak: Az epül elmehet a...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Google Home/Nest
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megújult a PROHARDVER!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest