- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nézd, adják 250 euroért és nem mondok semmit, de 480ért vettem és ehhez az árhoz képest azért ez ciki. ok, van aki benyeli, én nehezen, megdolgozom a pénzemért és igenis elvárom, hogy megkapjam azt a minőséget amit ennyi pénzért elvárható. ja, hogy ez? hát akkor dugják fel maguknak én meg nézek mást. elég nagy gondnak tartom, hogy ma már sokak számára kényelmetlen, hogy felemeljék a hangjukat azért, mert valami nem tetszik és jogosan.
használj több telefont, legyen rendesen rálátásod és akkor úgyis rájössz miről beszélek. a wp7 és az ios egész egyszerűen "smooth", nem gondolkodik úgy, hogy éreznéd, hogy gondolkodik az utasítás végrehajtásában.. ha ezt nem látod szemmel, akkor lehet, hogy te erre nem vagy érzékeny, nekem kiégeti a szememvalszeg olyan ez, hogy van aki hallja a magas frekis sípolást és van, aki "süket' rá.
arról nem is beszélve, hogy betöltöm a palacecinemas.hu-t és széthal az egész browser, mert a hardver nem bírja lekezelni a flash-t, így gyorsan egy gyorsan egy hot restart kell neki, mert különben már nem tudom használni.
elvagyok az androiddal, de messze nem vagyok vele olyan elégedett mint a legtöbben, pontosan azért mert ugyanennyiért mások jóval komolyabbat adnak ezen a téren.
viszont az ios és a wp7 olyan korlátokkal bír még mindig, ami miatt nem vagyok hajlandó váltani rá, főleg nem ugyanarra a hardverre, mint amim már van. mondjuk úgyis nekiállnak idővel széthekkelni a wp7-et is, ahogy az ios-t, mert csak így fogja tudni tartani a lépést az androiddal. -
Integra
titán
válasz
Tomy Yayo #15 üzenetére
gyári rommal és sense-szel is akad, kérlek a litániától kimélj meg, hogy minden szép és minden jó
rootolva most érezhetően gyorsabb lett és memória gondjai sincsenek, de néha rebootolni kell, egyszerűen muszáj.
van galaxy is a közelben meg s is, nem is egy, az is ugyanúgy akad, szóval neked ez igy jó, nekem meg lassan elfogadhatatlan. ez van. 480 euros telefontól én nem ezt várom el. -
Integra
titán
válasz
Brutális eb #6 üzenetére
nézd, a tisztán látás kedvéért, több mint egy éve nyúzok amoledes dézit, először gyárilag, most leedroiddal, főzve, particionált sd kártyával, etc etc, szóval piszkálom ahogy kell.
akad, lassul, nem tölt úgy ahogy kéne, reboot kell neki hogy újra standard sebességen fusson, rootolni és főzött romolni kellett, hogy ne legyen memória gondja..
rohad jó ez a szabadság, tény (nem véletlenül használom minden szarja ellenére még mindig ezt és nem wp7-et), de messze, messze nem tökéletes...
szörnyen elmarad a wp7 ergonómiájától és a sebességétől, annak finomságától, folyamatosságától, ahogy az ios-től is.
lehet rám sokat mondani, de azt, hogy elvakult fan lennék bármilyen platform mellett is, azt nem.úgyhogy nekem hirdetheted az androidos igét, androidosként mondom, hogy ez nagy kapufa igy.. és azt és úgy kritizálok, ahogy akarok, remélem ezt megérted, hagy tegyek már teljesen jogos észrevételeket.
ha elvakult androidos vagy, akkor nincsen mit beszélnünk, ha van kellő önkritikád androidosként, akkor meg úgyis érted miről beszélek, so einfach ist das
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest