- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én most érzem a gördülékenység szikráját az Optimus 2X-nél. De hogy ehhez miért kellett tegra meg két mag... Szarul van megírva az android, abszolút nem optimalizálják. Most nálam gyárilag jobb, mint a Galaxy S volt minden szirszar buherával. Már ezért megérte.
De ennyi anyagból meg magból már-már asztali pc-t lehetne összerakni winestül, office-ostul...
-
Zirowe
nagyúr
Ha ennyire mondod, h megdolgozol a pénzedért és átvágva érzed magad, akkor miért nem adtad el?
Miért kínzod magad lassan egy éve?Próbaképen betöltöttem most az általad említett palacecibemas oldalt: minden megy faszán és smoothul, az összes flash animáció betöltve, az oldalon tudok böngészni, nem akad és nem fagy.
Hot restart pedig csak hd romon van, szóval szerintem inkább a romoddal lesz a gond.iOsnak könnyü smoothnak lenni: az egész egy nagy menü lista, sehol egy widget (jb alatt már can)-->roppant unalmas, ès persze, h nem eszi az erőforrásokat.
-
joey04
titán
+1.
--------------
Az android szabadabb, szinte korlátok nélküli, a másik 2 meg sokkal simább, folyamatosabb működést biztosít, de sokkal több a megkötés. Ezen nincs mit ragozni, ez be kell látnia mindenkinek, és eldönteni, hogy melyik a fontosabb. Én utóbbi mellé tettem le a voksom, de bizony elismerem a droidot, és sokszor szemezgetek is 1-1 modellel, pl most is. Egy picit hajlandó lennék engedni a gondtalanságból a szabadság érdekében, de még keresem azt az Androidos készüléket, ami ezt az arany középutat képviseli.
-
-
Zirowe
nagyúr
Én is lassan egy éve használok amoledes desire-t, október óta pedig hd rommal.
Azokat viszont, amikről írsz, nem nagyon tapasztaltam.Pöcre indul minden, nem akad, legalább 3napja nem indítottam újra a telefont, stb..
Én elégedett vagyok vele.Bezzeg volt nálam egy 2x, az meg szaggatott..
SGS gyári rommal használhatatlan, de főzöttel tök jó, viszont a gps modulja kukába való.
-
Tomy Yayo
senior tag
"akad, lassul, nem tölt úgy ahogy kéne"
Csodálkozol, ha ilyeneket csinálsz vele?:
"egy éve nyúzok amoledes dézit, először gyárilag, most leedroiddal, főzve, particionált sd kártyával, etc etc, szóval piszkálom ahogy kell" - nem így kell.Én egy Galaxy 3mat "piszkálok" és semmi baja. Nem erről hackelem a NASA-t, de minden rajta van, hogy 100%-osan kielégítse egy telefonhoz fűzött elvárásaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest