- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Az elmondod, hogy ennek mi köze lesz a Nokiához? Mert hogy pontosan ebbe a kategóriába fog esni: "szemetet kapsz drágán" pont mint az N1.
Az hogy rászitázzák a Nokia logót nem ugrik meg a minősége... Ennyi erővel mostani bármelyik kínai telefonra ráfújhatod és ott vagy mint ez, esetleg még rátelepíted a Z launcher is. -
Burt1793
veterán
Menj már... az ár nonszensz, persze majd biztos 60 ezerért kapsz egy ilyen telefont.
Amúgy meg nem tudom miről beszélsz, Nokia L930-am van, ezen kívül egy s5 és a családban még note3 és egyéb samsungok, így olvasgatok pár ph-s topikot. A L930-as topik tele van a telefon hibáival és ezek valós hibák. Szar a jack csatlakozó, hamar tönkremegy, a ragasztás elenged és kijön a kijelző normál használatnál is... ilyen és ehhez hasonló hibákat tapasztalnak sokan (én szerencsére eddig nem). Míg a családban lévő note3-nak vagy az s5-nek semmi baja és a fórumban se panaszkodnak ennyien (arról nem is beszélve, hogy kicsit többen vesznek samsungot így darabra több lehetne a panaszkodó ember. Én tudtam, hogy a nokia nem tudja olyan jól összerakni a telefonokat, mint a samsung, de nagyon bejött a telefon, ezért nem érdekelt. Pl a Nokia 9800 xpressmusic is gyorsan kopott, a jack-je annak se volt túl jó, sok volt a hibája, utána az s2-mel 3 évig semmi baj nem volt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest