- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Menj már... az ár nonszensz, persze majd biztos 60 ezerért kapsz egy ilyen telefont.
Amúgy meg nem tudom miről beszélsz, Nokia L930-am van, ezen kívül egy s5 és a családban még note3 és egyéb samsungok, így olvasgatok pár ph-s topikot. A L930-as topik tele van a telefon hibáival és ezek valós hibák. Szar a jack csatlakozó, hamar tönkremegy, a ragasztás elenged és kijön a kijelző normál használatnál is... ilyen és ehhez hasonló hibákat tapasztalnak sokan (én szerencsére eddig nem). Míg a családban lévő note3-nak vagy az s5-nek semmi baja és a fórumban se panaszkodnak ennyien (arról nem is beszélve, hogy kicsit többen vesznek samsungot így darabra több lehetne a panaszkodó ember. Én tudtam, hogy a nokia nem tudja olyan jól összerakni a telefonokat, mint a samsung, de nagyon bejött a telefon, ezért nem érdekelt. Pl a Nokia 9800 xpressmusic is gyorsan kopott, a jack-je annak se volt túl jó, sok volt a hibája, utána az s2-mel 3 évig semmi baj nem volt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest