Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
"Le van írva fehéren feketén ahogy te szeretnéd, hogy a Foxconn tervezte, fejlesztette, gyártja és értékesíti"
Értem én, hogy mit mondasz. De azt te sem tudod megmondani, meg én sem, hogy a tervezés során volt-e ott valaki a Nokiától, aki beleszólt 1-2 dologba, vagy nem. Csak ti itt ezermilliószázalékra meg vagytok győződve, hogy ez úgy volt, hogy rádobták a nevet aztán kész. Ezt magyarázom, hogy azt kijelenteni, hogy ez 100%-ban Foxconn termék, a Nokia nevet meg rászitálták, lehetetlen. Nem tudom miért elképzelhetetlen, hogy beleszóltak a termékfejlesztésbe. Valóban a munka jó nagy részét a Foxconn csinálta. -
ClioRS
őstag
Keresek neveket, ha te is leírod, hogy pontosan kik azok akik átmentek, név szerint.... Maradjunk annyiban, hogy senki sem tudja pontosan ki maradt és ki ment át.... A Technologies részlegen maradtak emberek, akik a mobiltervezéssel foglalkoztak.
(#99) blueMerle
Ezt hogy érted? -
antyg
csendes tag
Mér' szerinted mi az, az óriási nagy különbség az között, ha van aki tervez egy készüléket, és mellette nem akar gyárat és egyéb egységeket kialakítani, ahhoz, hogy azt gyártsa, és maga tegye rá a készülékre a logóját, vagy szól egy ezzel foglalkozó cégnek, aki sokkal kisebb áron (mivel nem kell külön beruházni) elkészíti és ráteszi a logót?
Mindenki így csinálja most már, még az Apple is. Így üzletileg olcsóbb az előállítása, mintha komplett infrastruktúrát kellene kialakítani egy termék előállításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged