- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
#32839680 #40 üzenetére
Most még midig ott tartunk, hogy írod, hogy tele van hibával. Amit én látok, hogy RS1 óta nincs komolyabb hiba a rendszerben, ami volt (bluetooth kapcsolatot eldobta, gyors akksimerülés, kamera nem készít normális képeket, fókusz hiba) kijavították. Egyedül a hívásvárakoztatás az amit nem tudnak már augusztus óta helyrepofozni.
Messenger, Facebook is teljesen használható az utolsó kettő frissítés óta. Mobilneten sem kell várnom többet, mint wifin (sőt, belassított mobilnettel, ami 32 kb/s, sem volt még kapcsolódásos móka).
Ettől függetlenül lehet hogy a te esetedben van hiba, tökéletes software nincs. Én iOS-el járok folyamatosan hasonló cipőben, mégsem mondom hogy szar, de nem nekem találták ki. Következő váltásnál nem is fogom az Apple-t számításba venni. Túl sok kompromisszumot kell kötni vele és az iTunes az egyik leggányabbul megírt segédprogram.
Androidból meg köszönöm, nem kérek többet. Elég, ha az ismerősök jönnek, hogy tegyem rendbe nekik. Nem szar, de ugyan úgy nem az én világom. (Talán egy Pixel-t megnéznék, bár Nexus-okkal sem kötöttem hosszabb távú kapcsolatot anno. Viszont gyártói telefont nem vennék sem magamnak, sem másnak.) (Ennek ellenére még mindig jobban tartom az androidot, mint az iOS-t). -
Decske
senior tag
Hideg indításról beszéltem én is. Memóriából persze, hogy töltés nélkül behozza.
#26 boncser
Van hang, egy kattanás. Direkt kipróbáltam. Igen, ezt gyorsan meg kellene oldani. Tele is van a Feedback Hub vele.#31 morgyi
Mint korábban említettem nálam is volt ilyen, mivel 735 is ugyan az a hardver. Emlékeim szerint 5 sec körül volt amíg megnyitotta.
Most újra összehasonlítottam, iPad-emen, 930-amon 3-4 sec, 735-ömön 5 sec alatt már a képeket látom, lehet írni. Korábban tényleg szar volt, de most egész rendben van. Egy HR vagy egy WDRT-s kör rendbe hozza. Ez egyedi hiba, hogy lassan tölt be. -
-
Decske
senior tag
Fél életemet a 930-asomon élem, feltűnne ha valami hiba előjönne. Egy hiba, hogy az egyik frissítésnél a telefon csempéről eltűnt a telefon jel, a következő visszahozta (app frissítés, nem rendszer).
Jah, és még egy hatalmas hiba. Magyar régióval Groove Music Pass-ra elő tudtam fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest