- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
#32839680 #40 üzenetére
Most még midig ott tartunk, hogy írod, hogy tele van hibával. Amit én látok, hogy RS1 óta nincs komolyabb hiba a rendszerben, ami volt (bluetooth kapcsolatot eldobta, gyors akksimerülés, kamera nem készít normális képeket, fókusz hiba) kijavították. Egyedül a hívásvárakoztatás az amit nem tudnak már augusztus óta helyrepofozni.
Messenger, Facebook is teljesen használható az utolsó kettő frissítés óta. Mobilneten sem kell várnom többet, mint wifin (sőt, belassított mobilnettel, ami 32 kb/s, sem volt még kapcsolódásos móka).
Ettől függetlenül lehet hogy a te esetedben van hiba, tökéletes software nincs. Én iOS-el járok folyamatosan hasonló cipőben, mégsem mondom hogy szar, de nem nekem találták ki. Következő váltásnál nem is fogom az Apple-t számításba venni. Túl sok kompromisszumot kell kötni vele és az iTunes az egyik leggányabbul megírt segédprogram.
Androidból meg köszönöm, nem kérek többet. Elég, ha az ismerősök jönnek, hogy tegyem rendbe nekik. Nem szar, de ugyan úgy nem az én világom. (Talán egy Pixel-t megnéznék, bár Nexus-okkal sem kötöttem hosszabb távú kapcsolatot anno. Viszont gyártói telefont nem vennék sem magamnak, sem másnak.) (Ennek ellenére még mindig jobban tartom az androidot, mint az iOS-t). -
Decske
senior tag
Hideg indításról beszéltem én is. Memóriából persze, hogy töltés nélkül behozza.
#26 boncser
Van hang, egy kattanás. Direkt kipróbáltam. Igen, ezt gyorsan meg kellene oldani. Tele is van a Feedback Hub vele.#31 morgyi
Mint korábban említettem nálam is volt ilyen, mivel 735 is ugyan az a hardver. Emlékeim szerint 5 sec körül volt amíg megnyitotta.
Most újra összehasonlítottam, iPad-emen, 930-amon 3-4 sec, 735-ömön 5 sec alatt már a képeket látom, lehet írni. Korábban tényleg szar volt, de most egész rendben van. Egy HR vagy egy WDRT-s kör rendbe hozza. Ez egyedi hiba, hogy lassan tölt be. -
-
Decske
senior tag
Fél életemet a 930-asomon élem, feltűnne ha valami hiba előjönne. Egy hiba, hogy az egyik frissítésnél a telefon csempéről eltűnt a telefon jel, a következő visszahozta (app frissítés, nem rendszer).
Jah, és még egy hatalmas hiba. Magyar régióval Groove Music Pass-ra elő tudtam fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest