Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Decske

senior tag

válasz #32839680 #40 üzenetére

Most még midig ott tartunk, hogy írod, hogy tele van hibával. Amit én látok, hogy RS1 óta nincs komolyabb hiba a rendszerben, ami volt (bluetooth kapcsolatot eldobta, gyors akksimerülés, kamera nem készít normális képeket, fókusz hiba) kijavították. Egyedül a hívásvárakoztatás az amit nem tudnak már augusztus óta helyrepofozni.
    Messenger, Facebook is teljesen használható az utolsó kettő frissítés óta. Mobilneten sem kell várnom többet, mint wifin (sőt, belassított mobilnettel, ami 32 kb/s, sem volt még kapcsolódásos móka).
    Ettől függetlenül lehet hogy a te esetedben van hiba, tökéletes software nincs. Én iOS-el járok folyamatosan hasonló cipőben, mégsem mondom hogy szar, de nem nekem találták ki. Következő váltásnál nem is fogom az Apple-t számításba venni. Túl sok kompromisszumot kell kötni vele és az iTunes az egyik leggányabbul megírt segédprogram.
    Androidból meg köszönöm, nem kérek többet. Elég, ha az ismerősök jönnek, hogy tegyem rendbe nekik. Nem szar, de ugyan úgy nem az én világom. (Talán egy Pixel-t megnéznék, bár Nexus-okkal sem kötöttem hosszabb távú kapcsolatot anno. Viszont gyártói telefont nem vennék sem magamnak, sem másnak.) (Ennek ellenére még mindig jobban tartom az androidot, mint az iOS-t).

Új hozzászólás Aktív témák