Hirdetés
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
#32839680 #40 üzenetére
Most még midig ott tartunk, hogy írod, hogy tele van hibával. Amit én látok, hogy RS1 óta nincs komolyabb hiba a rendszerben, ami volt (bluetooth kapcsolatot eldobta, gyors akksimerülés, kamera nem készít normális képeket, fókusz hiba) kijavították. Egyedül a hívásvárakoztatás az amit nem tudnak már augusztus óta helyrepofozni.
Messenger, Facebook is teljesen használható az utolsó kettő frissítés óta. Mobilneten sem kell várnom többet, mint wifin (sőt, belassított mobilnettel, ami 32 kb/s, sem volt még kapcsolódásos móka).
Ettől függetlenül lehet hogy a te esetedben van hiba, tökéletes software nincs. Én iOS-el járok folyamatosan hasonló cipőben, mégsem mondom hogy szar, de nem nekem találták ki. Következő váltásnál nem is fogom az Apple-t számításba venni. Túl sok kompromisszumot kell kötni vele és az iTunes az egyik leggányabbul megírt segédprogram.
Androidból meg köszönöm, nem kérek többet. Elég, ha az ismerősök jönnek, hogy tegyem rendbe nekik. Nem szar, de ugyan úgy nem az én világom. (Talán egy Pixel-t megnéznék, bár Nexus-okkal sem kötöttem hosszabb távú kapcsolatot anno. Viszont gyártói telefont nem vennék sem magamnak, sem másnak.) (Ennek ellenére még mindig jobban tartom az androidot, mint az iOS-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest