- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg azt hittem, hogy az android fanbolyok fosnak össze más topikokat
-
Decske
senior tag
válasz
#32839680 #40 üzenetére
Most még midig ott tartunk, hogy írod, hogy tele van hibával. Amit én látok, hogy RS1 óta nincs komolyabb hiba a rendszerben, ami volt (bluetooth kapcsolatot eldobta, gyors akksimerülés, kamera nem készít normális képeket, fókusz hiba) kijavították. Egyedül a hívásvárakoztatás az amit nem tudnak már augusztus óta helyrepofozni.
Messenger, Facebook is teljesen használható az utolsó kettő frissítés óta. Mobilneten sem kell várnom többet, mint wifin (sőt, belassított mobilnettel, ami 32 kb/s, sem volt még kapcsolódásos móka).
Ettől függetlenül lehet hogy a te esetedben van hiba, tökéletes software nincs. Én iOS-el járok folyamatosan hasonló cipőben, mégsem mondom hogy szar, de nem nekem találták ki. Következő váltásnál nem is fogom az Apple-t számításba venni. Túl sok kompromisszumot kell kötni vele és az iTunes az egyik leggányabbul megírt segédprogram.
Androidból meg köszönöm, nem kérek többet. Elég, ha az ismerősök jönnek, hogy tegyem rendbe nekik. Nem szar, de ugyan úgy nem az én világom. (Talán egy Pixel-t megnéznék, bár Nexus-okkal sem kötöttem hosszabb távú kapcsolatot anno. Viszont gyártói telefont nem vennék sem magamnak, sem másnak.) (Ennek ellenére még mindig jobban tartom az androidot, mint az iOS-t). -
Szabcsizz
őstag
Hmm..valahogy nem győztek meg az itteni kommentek,hogy tegyek egy próbát,egy 950XL-el.
-
Burt1793
veterán
Ez aranyos, de pont a 3-4 másodpercet mondja ő is lassúnak. Én hidegindításnál (jó ez a kifejezés
) rögtön megkapom a messenger beszélgetéseimet, az animáció kétszeresre van gyorsítva a fejlesztői beállításokban. A rögtön így azt jelenti, hogy max. fél másodperc, de lehet, hogy kevesebb, nem kell várni. Megjegyzem, hogy a 2015-ös A5 nem tudta ezt, persze az még egy korábbi messenger verzióval volt, most ezért nem nézem meg a rokon telefonján.
-
Decske
senior tag
Hideg indításról beszéltem én is. Memóriából persze, hogy töltés nélkül behozza.
#26 boncser
Van hang, egy kattanás. Direkt kipróbáltam. Igen, ezt gyorsan meg kellene oldani. Tele is van a Feedback Hub vele.#31 morgyi
Mint korábban említettem nálam is volt ilyen, mivel 735 is ugyan az a hardver. Emlékeim szerint 5 sec körül volt amíg megnyitotta.
Most újra összehasonlítottam, iPad-emen, 930-amon 3-4 sec, 735-ömön 5 sec alatt már a képeket látom, lehet írni. Korábban tényleg szar volt, de most egész rendben van. Egy HR vagy egy WDRT-s kör rendbe hozza. Ez egyedi hiba, hogy lassan tölt be. -
Burt1793
veterán
válasz
#32839680 #33 üzenetére
Na, ezt már elhiszem.
Nekem is a 100-as messenger van fent, láttam más telefonokat, ott is 1-2 másodperc kell bezárt állapotban, s7-nek rögtön megy, de jövőre már ennek is 2 másodperc lesz, hogy legyen ok az s8-ra...
WP-t a 10es előtt elhagytam, próbáltam megvárni, de annyira szar volt, hogy nem bírtam. A Lumia930-as topikból ki is tiltottak, mert nem voltam elégedett szegény telefonnal (nem csak szoftveresen). -
Burt1793
veterán
válasz
#32839680 #31 üzenetére
Ja persze.
Maximum akkor nyitja meg rögtön a LowBudget teló a messengert, ha már fut. Oké, a csúcstelók tényleg megnyitják 0,5-ös animációval (én is így használom az s7-et) a messengert, de lejjebb ez nem megoldható, hála a cégvezérek összeesküvéseinek. Olyan programot iratnak, hogy drága telót kelljen venned a normál sebességért.
-
RangerFox
veterán
Bezzeg az ALPHA a 6-ot se kapja meg
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Zsoltinho24 #27 üzenetére
Mivel a 2016-os modellre most kezdik már tesztelni,szerintem az első negyedévben várható.
-
Zsoltinho24
tag
Kamu a hìr.A sammobile szerint a 2016os model fogja megkapni valamikòr 2017 màsodik negyedèvèben.
-
-
Juhaszatti
addikt
válasz
WinstonWolf #21 üzenetére
Mi bajod a Marshmallowal?
Ha gondom lenne vele, én is várnám a Nougatot. De mivel teljesen elégedett vagyok vele S7E-n, nekem mindegy mikor jön, az se baj ha késik, csak az is legyen ugyanilyen tökéletes. -
-
migabi24
nagyúr
A nugáttal akarják a kegyelemdöfést bevinni a gépnek, így csinálnak piacot a 2017-es A5-nek
-
WinstonWolf
senior tag
Remélem még ez is előbbnkapja meg a nougatot, mint az S7-es széria, hogy rohadna meg a Samsung...
-
ribizly
veterán
Na ezen a híren most nagyon meglepődtem.
Lehet mégis jó kis teló lenne az az a5. -
Decske
senior tag
Fél életemet a 930-asomon élem, feltűnne ha valami hiba előjönne. Egy hiba, hogy az egyik frissítésnél a telefon csempéről eltűnt a telefon jel, a következő visszahozta (app frissítés, nem rendszer).
Jah, és még egy hatalmas hiba. Magyar régióval Groove Music Pass-ra elő tudtam fizetni. -
GEPESZ66
veterán
A 2016-ról van szó.
Korábban is a 2016-os szériáról írtak.
A régi A5 nem mai gyerek,s ilyenekre eddig sem adták ki ennyi idő után az újabb droidot.
http://www.sammobile.com/2016/12/22/optus-testing-android-nougat-for-the-galaxy-a5-2016/ -
Dr.FantastiK
őstag
Nugat ??
Erre ??
minek ??
..aztan meg majd ősidőkig megy a bug-talanitas !!
-
Burt1793
veterán
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Emlékszem a WP usereknél a hiba fogalma teljesen más volt, aki közülük váltott, megértett, aki classic phone szinten használja a Lumiáját, az nem...
-
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Amúgy szuper hogy az első A széria kapni fogják a frissítést.
-
-
janeszgol
félisten
Hát elég drága volt anno az A5 2015. Szóval jöhetne is rá akár, de van-e értelme vajon? Mivel ott vannak a 2016-os variánsok is, a 2015-ösökről meg éppen mostanában jár le a hűség. Csak akkor a többi S410-es készülékkel mi lesz? Vagy megmondják, hogy erre van, arra nem lesz, hiába ugyan az az SoC, "császevasztok"?
-
Zoolee19
senior tag
Kiváncsi leszek a J5 2016-ra mikor adják ki...
-
Matada2.3
veterán
Ha ez igaz, akkor le a kalappal a Samsungnak, viszont ez indokolja az efelett lévő szériák frissítését is.
-
Ryoo
senior tag
Nem kell attól félni, hogy ez az első A5, max a 2016-os variáns.
-
Burt1793
veterán
És ezt a telefont passzoltam le a családban... a lumia 930-cal meg egy évig reménykedtem értelmes frissítésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest