- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
trance89 #540 üzenetére
A Playintegrity fix modullal mit kell csinálni?
-
Hawk02
aktív tag
válasz
trance89 #506 üzenetére
A "nem igazán" kifejezést azért használtam,mert folyamatosan mókolni kell a telefonon,hogy az használható legyen fizetéskor.Elég sok fórumot átolvasva mindenhol csak panaszkodnak.Volt ,aki egyik nap még tudott fizetni,másnap pedig már nem.Ez elég kellemetlen érzés a kasszánál,ha nincs nálad sem bankkártya,sem készpénz.
Nekem Xiaomi telefonom van és a xiaomieu romnál is volt,hogy írták,hogy megállt a fizetési lehetőség telefonon és várjon mindenki,hogy használható legyen ismét a fizetés,mert már dolgoznak rajta.Ez éppen szeptember hónapban volt.Az is előfordult,hogy több banki fizetés működött,de pl. az OTP nem.
Lassan úgyis bezárják a kiskapukat.Xiaomi lassan nem is fogja engedélyezni a bootloader nyitást. -
balazs1022
őstag
válasz
trance89 #476 üzenetére
Tényleg klassz. Még többet tud, mint egy Cr.
"google szépen lassan de zárja be a kiskapukat verzióról verzióra. A Jaguar telegram csatornán elég szépen taglalva van ez a téma"
Ezt kicsit ki tudnád fejteni példákkal? Sajnos nincs Telegram-om. Viszont erősen gondolodom az A15-ön. Viszont a főverzóváltás mindig kísérletszagú, ha már van egy jól bevált, kikupált előző verzió. -
Hawk02
aktív tag
válasz
trance89 #468 üzenetére
Én az OTP-nél vagyok feltettem a LineageOs-t .Nem működött a google wallet.(nem engedte beregisztrálni a kártyámat)Simple classic sem működött vele.Használtam előtte a xiaomieu romot,de ott sem ment az otp-s kártya.Folyamatosan írták saját fórumában,hogy szinte folyamatosan kellett mókolni a telefonon,hogy használható legyen bankoláshoz.Viszont kb. 1 hónapja írták,hogy minden lehetőség megállt,mert semmilyen változtatás nem működik a telefonokon.
Azért nem idegesít ez a kérdés,mert csak a másodlagos telefonomnál van gond.A mindennapi használatban lévő telefonomon fut minden, banki használhatóság szempontból.
2028.-ig pedig jönnek rá a frissítések. -
törölt tag
válasz
trance89 #312 üzenetére
Azt oírja az egyikük:
"I also struggled with this issue but found another solution. Once my phone was plugged in (can't remember if it was system or fastboot) I went to Windows Update and browsed the optional updates. One of the optional updates was a driver for android recovery. Installed it and it worked."
Persze linket nem adott. Én meg sajnos nem találom ezt a windows update oldalt.
Tudnál segíteni?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
trance89 #140 üzenetére
Megcsináltam. Újraindult a gép és megint a fastbootba ment. Megint megcsináltsm, megint odament. Hogy jön ki ebből a telefo-menüből. Ezt a képet raktam be először ide. Elég furcsa, hogy nem jön ki belőle. Nem újra kéne indítania a telefont? Immár a liniageos emblémájával?
Most azt választottam, hogy kikapcsolás. Hogyan tovább? -
törölt tag
válasz
trance89 #127 üzenetére
Képtelen vagyok? Nem erről van szó. Olyan leírás kellene, ami nem programozó "szakembereknek" szól, hanem "amatőröknek". Ami lépésről-lépésre leírja, hogy mit kell csinálni. Szerinted nincs ilyen? Ha segíteni nem tudsz, lebeszélsz? Ha ilyen mókusokkal lennének tele a prohardver fórumai, már rég megbukott volna. Szerintem pont te vagy képtelen segíteni. Akkor meg mit keresel itt egyáltalán te őstag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Star Trek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Posta, csomagküldés
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest