Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
De egy OS-ben kell legyen saját fájlkezelő is. Minden fontosabb program meg is van pl. a windowsban. Az androidban nem. Elhiszem, hogy rátenni lehet ezer appot, de az egy teljesen más téma. Én magáról az OS-ről beszélek, hogy az mit, illetve mit nem tud. Volt olyan telóm, amin nem volt mp3 lejátszó sem. Furcsa, ha a specifikációjában ott van az mp3 lejátszás is, mint feature. A windowsban legalább van media player, és az lejátsza.
-
Mr Dini
addikt
Samsunggal én is éveket küzdöttem anno, aztán lemondtam róla. Ez a HDMI megoldás sem lenne feltétlen lehetetlen, de ott a desktop módjuk, ami megkavarja az egészet.
Egyébként a jelenlegi Xiaomi Mi 9T-men gyönyörűen megy a HDMI kimenet egy MHL képes USB hubbal saját AOSP romon, nem is nagyon kellett rá különösebb figyelmet fordítani, ami azt jelenti, hogy viszonylag alap AOSP funkció lehet már az MHL (bár ennek most nem néztem utána). Bár a minősége nem volt a legszebb...
Samu vonalon nem játszik az MHL? Ezek az usb hubok aranyáron mennek, de meglepődnék, ha nem.
-
mrnobody
tag
Sajnos kevés telefonhoz lehet használni HDMI átalakítót. De az S10-ben úgy tudom ez működik és van rá LineageOS. Egyedül azt a kérdés, hogy működik-e. XDA-n talán van erről valami.
Én szerencsés vagyok, mert a Moto X4 nem felkapott, de mégis van hozzá választék. Van már Pixel Experience is. -
Penguin95
senior tag
Egyébként sok esetben működésre lehet bírni ezt-azt, csak nyilván erre időt és energiát kell szánni, az meg nem éri meg mindenkinek. Nekem például így sikerült működésre bírni a 48 MPixeles módot két telefonnál, és így sikerült még jobb hangminőséget kicsikarni az egyikből. Egyébként ha nem gyári rendszerrel is tervez az ember, akkor érdemes olyan tucattelefont venni, amiben Qualcomm SoC van, és nincsenek hardveres extrái (lásd: LG V20 H990DS, amire emlékeim szerint egyetlen épkézláb ROM sem jött ki, mert tömve volt egyedi megoldásokkal).
-
Na jó, de custom ROM!=nincs HDMI... megfelelő telefont kell nézni ha ROM cserét akarsz
Én helyből olyat válogatok, amire van official Line. És azon jól is működik.
HDMI-t amúgy nem tudom, csak C-VGA átalakító, van, de azt sem a gyári ROM-os céges A51, sem a Lineage-s A5 2017 nem kezeli le. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hová lett 1000 mAh?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged