- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Akit mélyebben érdekel az ART és hogy valójában mi is változott: link.
-
törölt tag
Ok, csak kb úgy írtad, mintha reprezentatív lenne az a felmérés, amit magadnál végeztél. Ami nem tetszik, átszabod olyanra, amilyenre csak akarod. Akinek ez bonyolult, és nem tud megbarátkozni az új felülettel, az tényleg fáradjon át másik platformra. Ilyen egyszerű, ahogy írtad is.
-
hemaka
nagyúr
Nem kizart, hogy az en izlesemmel van valami gond, de nekem ez a felulet sem tetszik. Vannak benne jol kinezo dolgok, de osszessegeben nem tetszik. Bar temazhato lesz, ez nemi remenyt ad az igenyesebb feluletre.
-
Nem rossz, kivétel a szoftveres gombokat nem tudom hová tenni, lehet megtudnám szokni egy idő után.
-
Petyyyyy
addikt
Nem vágtam magam hanyatt a gyönyörűségtől, de egyáltalán nincs ok pánikra, lévén ez még csak egy DP változat. A teljesítménybeli változások viszont bőven adnak okot az örömre.
-
assemble
addikt
válasz
-Faceless- #3 üzenetére
" így hogy egyik ikon ilyen másik olyan egy félkész felület érzését kelti."
Ezzel mire gondolsz?
En is hasznalom megjelenes ota a cuccot amugy a tabletemen, eleg jo lesz ez sztem, es tenyleg mas most is meglepoen stabil.
Stabilabb, mint sok "stabil" neven futo ios amivel az elmult idoben talalkoztam. Meg persze szebb, atlathatobb, altalaban gyorsabb, es jobb, kb minden elkepzelheto teruleten -
tothmaxy182
őstag
Nekem bejövős! Kellett már a vérfrissítés! Remélhetőleg jön majd Moto G-re is...
-
ak76
senior tag
Hol itt a probléma?
Ez Android,ha nem tetszik valami,ikonok,betűk,színek,háttér,értesítési sáv,kijelző zár,vagy akármi,fogom és lecserélem,a TW-től kiütéses hányást kapsz?...nosza,Apex Launcher,valami minimál ikon pakk,oszt jónapot,lagol a névjegyzék?...Ex Dialer,és máris megszűntek a nyavalyák,arra meg vagy 100 féle skin ráhúzható,még a legszarabb SGS3-as névjegyzéken is képes segíteni,minden droidos készüléket azonnal átformálok a saját elképzeléseim alapján,ezért veszek androidot,és nem Wp-t vagy iOs-t. -
törölt tag
Szerintem szép lett az új design. A navigációs gombok képeken nekem sem jönnek be, de élőben sokkal szebbek a réginél, meg az egész felület jó lett szerintem. Csak a multitask ablak nem tetszik, nem szeretem az ilyen coverflow jellegű kinézetet.
Az ikonokon még kicsit egységesíthettek volna, illetve az alap billentyűzet továbbra sem tud magyarul gesztusokat kezelniJó lesz ez, de még azért dolgozhatnak rajta kicsit.
-
eventus
veterán
Az összes OS gyártó megkattant :s ios, android, windows es a BlackBerry 10.3 - egyszerű nulla grafika brutális vasakon..
-
Integra
titán
válasz
GeneraL_XTX #21 üzenetére
ha minden igaz, az n4 is megkapja hivatalosan, egyedül az első szériás n7 nem fogja megkapni.
az alkalmazás váltóval hirtelen nem tudok mit kezdeni, nem tudom eldönteni, hogy jó e vagy sem, mert a holo-ban hibátlan, ahogy van.. itt meg picit túlbonyolítottnak tűnik, mert a látványra akartak rágyúrni.
majd meglátjuk milyen, ha kijön ősszel - valszeg az új nexus telóval.
nekem az ég világon semmi bajom a holo-val, kifejezetten szeretem, mert egyszerű és tiszta. és pont ezért a megkapó megjelenése ellenére ezt az L-et picit visszalépésnek is tartom, ha egyszerűségről és funkcionalitásról van szó. -
hgabesz86
csendes tag
Nagyon szuper... Tökéletes lesz hozzá egy 120x160 5.5"-os kijelző, mert a négyzeteket, meg az egyszínű téglalapokat, és ezeket az igénytelen ikonokat az is tökéletesen meg tudja majd jeleníteni. Nem kell majd ide QHD. Valamikor vissza kell lépni technológiailag, hogy aztán megint el lehessen adni az újat.
-
Fr0z3n
őstag
Hát ez nagyon csúnya lett.
-
Qukac
tag
válasz
vrgkrisztian #8 üzenetére
Úgy olvastam, hogy a Google mostantól nem engedi a gyártóknak a felületek macerálását:
http://pcworld.hu/mobil/google-minden-okoseszkoz-egyforma-lesz.html
Bár lehet a cikk írója csak feltételez de én üdvözölném ezt a lépést, mert akkor nem kéne várni arra, hogy a gyártók az xy ui-t rádobják az újabb Androidra. Sőt, akkor a frissítés is egységesebb lenne, és nem mondhatná az pl. a Samsung, hogy bocs a Tochwiz-hez több RAM kell ti kimaradtok a mókából...
Végre egy tökös lépés lenne a Google-től, amire régóta vártam. -
GeneraL_XTX
veterán
Kár, hogy Nexus 4-re nem elérhető
-
Touch-ko
őstag
" Csillamponis melegfelvonulas" valahol ezt irtak amikor a konkurens ceg hasonlo megoldasokkal, szinvilaggal valtoztatta meg a UI-t..
Szerintem jo lett, vegre lett normalis stilusa az Androidnak.... Tetszenek az ikonok, megneztem anno a videot is a Google oldalan a sok sample, do and dont magyarazatokkal. Szerintem eleg jo lett. Ha a fejlesztok is hozzaillesztik az alakalmazasaikat a jovoben ehhez a UI-hez, akkor jo lesz.
A "Do Not Disturb" mod nagyon jo, en evek ota hasznalom iPhone-on. Kiirja ki keresett, nem kell nemitani, kikapcsolni.
-
törölt tag
Hogy néz már ki az a calculator meg a navigációs gombok?! Ez a flat téma nem jön össze Googleéknek.
-
donat_sz
senior tag
valaki tudja melyik időjárás widgetet használják a képeken (kék háttér)?
-
AS
félisten
válasz
Darth Sith #10 üzenetére
Bulsit uj TW is hasit már nem azért elverte s5 sebességben onet-t meg z2 öt is.
-
FragMaster
addikt
válasz
-Faceless- #3 üzenetére
Mozgás közben ránéztél már? Minden mozzanathoz van valami kis egyszerű, de látványos animáció. Nem csicsás, nem tolakodó mégis életteli.
Más: Aki csípőből rávágja, hogy hulladék annak ajánlom, hogy próbálja ki.
-
muratomi1
senior tag
Vazze..
Nokia X felület 2.0
A betyárját remélem a tw-n ez mit sem rondít. -
Cathulhu
addikt
Csak ismételni tudom magam, az új droid valami gusztustalanul fog kinézni. Ha a gyártok nem rakják helyre a designt, akkor a mostani az utolsó droidos telefonom.
-
culas25
tag
Jól néz ki, bár a navigációs gombokat remélem átgondolják még egyszer
Billentyűzetet meg majd letöltök amilyet akarok, a többi okés
Viszont remélem nem kell majd egy 8 magos processzor ahhoz, hogy akadás nélkül fusson.
-
vrgkrisztian
aktív tag
ez a dizájn szerintem nagyon jó lett végre. a holo ui-től frászt kaptam eddig is,eszméletlen ronda volt.
itt végre az animációk is jónak tűnnek,sokkal kidolgozottabb lett így összességében a rendszer.
kár,hogy a gyártók ezt megerőszakolják a saját touhwiz,timescape,sense szarjaikkal...
mondjuk a puritán android sem jó,mert túl buta. de ez legalább modernül,igényesen dizájnos -
Thaaleum
aktív tag
Nekem bejön ez az új dizájn, de azok a szoftveres gombok irgalmatlan rondák. Olyanok, mint valami flat építőkockák.
Amúgy találtam két hibát a cikkben: "bekapcsolásával blokkolva a bekövő hívásokat" és "az eddig megszokott visszafogott módszer helyett egy kis felugó ablak látható a képernyő tetején"
-
gabancs
addikt
Csak így egyszerűen ronda. Úgy látom, a WP igénytelensége ide is átgyűrűzött.
-
Menslee
tag
Én is használom egy ideje, semmi hibával nem találkoztam bár azért vannak dolgok amin lehet még csiszolni...
-
moleculez
veterán
Még a végén visszatérek droidra??? Ideje volt már, nagyon unalmas volt.
-
-Faceless-
őstag
Igazából design terén valami drasztikusabbat vártam volna, így hogy egyik ikon ilyen másik olyan egy félkész felület érzését kelti.
Jó látni, hogy haladnak előre, de egy kicsit több bátorsággal nagyobbat is dobbanthattak volna. Nyilván nem akartak felhasználókat veszíteni.Ja egyébként az új navi-sáv szerintem ahogy van nem illik semennyire oda...
-
FragMaster
addikt
Ez elég jó lett :up:
-
AS
félisten
Úristen mi ez a kezelőfelület ? ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Autós topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest