- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
GeneraL_XTX #52 üzenetére
korrekt a google, hogy kihozza az n4-re is, mert a 18 hónap support már lejárt.. viszont ők sem akarják a további fragmentálódást, a hardver meg bőven képessé teszik az n4-et az 5.0-ra. viszont tartok én is tőle, hogy valamilyen formában itt is herélve lesz az os, de azt meg úgyis kiszedik a teljes image-ből, aztán simán feltelepíted, ahogy nekem is n5 launcher fut a 4.4.4-hez az n4-en
-
Integra
titán
válasz
GeneraL_XTX #21 üzenetére
ha minden igaz, az n4 is megkapja hivatalosan, egyedül az első szériás n7 nem fogja megkapni.
az alkalmazás váltóval hirtelen nem tudok mit kezdeni, nem tudom eldönteni, hogy jó e vagy sem, mert a holo-ban hibátlan, ahogy van.. itt meg picit túlbonyolítottnak tűnik, mert a látványra akartak rágyúrni.
majd meglátjuk milyen, ha kijön ősszel - valszeg az új nexus telóval.
nekem az ég világon semmi bajom a holo-val, kifejezetten szeretem, mert egyszerű és tiszta. és pont ezért a megkapó megjelenése ellenére ezt az L-et picit visszalépésnek is tartom, ha egyszerűségről és funkcionalitásról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest