- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
GeneraL_XTX #52 üzenetére
korrekt a google, hogy kihozza az n4-re is, mert a 18 hónap support már lejárt.. viszont ők sem akarják a további fragmentálódást, a hardver meg bőven képessé teszik az n4-et az 5.0-ra. viszont tartok én is tőle, hogy valamilyen formában itt is herélve lesz az os, de azt meg úgyis kiszedik a teljes image-ből, aztán simán feltelepíted, ahogy nekem is n5 launcher fut a 4.4.4-hez az n4-en
-
Integra
titán
válasz
GeneraL_XTX #21 üzenetére
ha minden igaz, az n4 is megkapja hivatalosan, egyedül az első szériás n7 nem fogja megkapni.
az alkalmazás váltóval hirtelen nem tudok mit kezdeni, nem tudom eldönteni, hogy jó e vagy sem, mert a holo-ban hibátlan, ahogy van.. itt meg picit túlbonyolítottnak tűnik, mert a látványra akartak rágyúrni.
majd meglátjuk milyen, ha kijön ősszel - valszeg az új nexus telóval.
nekem az ég világon semmi bajom a holo-val, kifejezetten szeretem, mert egyszerű és tiszta. és pont ezért a megkapó megjelenése ellenére ezt az L-et picit visszalépésnek is tartom, ha egyszerűségről és funkcionalitásról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest