Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozsabalint
senior tag
Ahhoz képest hogy használhatatlan, eléggé jól boldogulok vele amióta kijött a preview. Szerintem pont jól vannak eltalálva a színek. Végre lehet látni napos időben is normálisan a dolgokat.
Szerk: amúgy azért developer preview, mert várják még a felhasználói visszajelzéseket is. Nem úgy vannak, mint a másik két cég, hogy ez van, ezt edd meg. Pl az alsó 3 ikont állítólag visszaállítják a korábbi állapotokra (picit azért átrajzolják, kevésbé lesznek szögletesek).
-
helixP
nagyúr
Ez a TE saját véleményed. Tedd már hozzá könyörgöm!!!
Én hányok az árnyékolt gomboktól, az igazit utánzó kapcsolóktól, a igazira hajazó felületektől. Mért kell eljátszani, hogy egy igazi számológépet nyomkodsz, amikor nem az? Lehet fullHD a felbontás, sosem fogom elhinni, hogy valódi számológép. Innentől kezdve minden mű és ronda.
Az én ízlésemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- 7. Generációs Ipad
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)