Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
vrgkrisztian
üzenetére
Detto, mindegyik stock felületet szerettem, de a Holo-tól kiráz a hideg. Sense-et szeretem, ott hozza az alap droid sebességét mindig, de a többi olyan ocsmány, talán még az LG UI-ja kezd beérni szépen.
Részemről jöhet szépen, esztétikus, letisztult az egész. Még a végén tényleg Nexus-om lesz a következőleg

-
Qukac
tag
válasz
vrgkrisztian
üzenetére
Úgy olvastam, hogy a Google mostantól nem engedi a gyártóknak a felületek macerálását:
http://pcworld.hu/mobil/google-minden-okoseszkoz-egyforma-lesz.html
Bár lehet a cikk írója csak feltételez de én üdvözölném ezt a lépést, mert akkor nem kéne várni arra, hogy a gyártók az xy ui-t rádobják az újabb Androidra. Sőt, akkor a frissítés is egységesebb lenne, és nem mondhatná az pl. a Samsung, hogy bocs a Tochwiz-hez több RAM kell ti kimaradtok a mókából...
Végre egy tökös lépés lenne a Google-től, amire régóta vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Bontatlan Zotac RTX 5070 /// Számla + 5 Év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest