- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz Norby-007 #499 üzenetére
Szüleimnek is K Astra van, 2018 vagy 19-es, de anyám Xiaomi Mi A1 telójával gond nélkül megy az AA a kezdetektől fogva, pedig azon még szerintem szoftver frissítés sem volt. Egyszer volt szervizben, az 1 évesen. Nem tudom a te céges Astrád mikori, régebbi-e, lehet, hogy akkor azon korábbi SW van.
-
Norby-007
tag
Nem tudom mi dobja ki, csak azt veszem észre, hogy amikor valamilyen notification érkezik akkor lép ki. Az előbb például az jött, hogy nem tud biztonsági mentést készíteni mert kevés a hely. Máskor más miatt, de nem tudom pontosan megítélni mi az oka, mert állandóan érkezik valami push üzi a telómra.
-
Norby-007
tag
Ja most is united kingdom van beállítva, így nálam nem ez a gond, hanem maga a telo és azauto páros szerintem
-
Norby-007
tag
Sajnos nem hozott javulást, kilép ez is így is.
-
Norby-007
tag
Kipróbálom, bár én már mindent kipróbáltam. Régi apk-kat is felettem. Ez is most az android autót ismét updatelte.
Nekem az a problémám, hogy megy egy ideig aztán lép ki úgy hogy el is tűnik az android auto ikonrol a szín.
Meglátjuk ez most kB 5 perce megy. De volt már ilyen. Remélem jó lesz.
Köszi -
Lovi24
senior tag
Én is letöröltem ( pontosabban csak eltávolítottam a frissítéseket,mert letörölni valóban nem lehet) és színtén okozott némi problémát ( Realme x2 pro,android 10 )
De vagy apkmirror-ról vagy a telódon a google-n keresztül lehet frissíteni az alkalmazást.
Az eredeti app ikonja nem lesz aktív,de ha ezt az alkalmazást telepíted,utána tudod használni.[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Freezee
senior tag
igen, tudják és? Nem értem a választ. Most arról van szó mi a különbség ami miatt nem lehet használni. Ami biztos hogy amelyik modellen nincs előtelepítve az AA , azokon a modelleken felrakás után lehet használni. Mind1 hogy milyen márka szinte. Viszont amire elő van telepítve az AA és andorid 10 vagy újabb oprendszer van ott vannak gondok. Mivel nem lehet letörölni az előtelepített AA-t és nem tudok újat, vagy másikat rakni rá. A hivatalos állásfoglalás is az sajnos hogy Mo.-on nem lehet AA-t használni. És ez a problémánk. Tudsz rá megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
A fejegység hibátlan mivel nekem is megy a régi Android 9-el Samsung s8 -al. És megy minden Huawei mobillal is amiket kipróbáltam. A samsung hivatalos válasza volt aminek egy részét bevágtam. S10-el a gyári android autóval nem megy, az s10+ sem akarja. Sem az én kocsimban sem máséban, ott ahol más telefonnal megy. Elindul és azonnal kidob, úgy ahogy a fenti berakott videómban látható. -> #406 TEhát nem nem indul, hanem ahogy elindul és vagy GPS vagy más alapján érzékeli a Mo. lokációt és letilt. VPN-el is próbáltam de nem sikerült minden hozzá kapcsolódó rendszeralkalmazást a VPN-en keresztül csinálni így megint letiltott
-
consono
nagyúr
Nekem A80+Peugeot 3008 simán megy, pedig Android 10. Asszony S10 is működik, szintén Android 10. Lehet, hogy nem a telefon a ludas, hanem a fejegység...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
laca891
aktív tag
-
Norby-007
tag
Sejtettem valami hasonlót, csak vannak akik nevetnek rajtam, hogy nekik megy és én vagyok a láma. Megkaptam xiaomi mi 10t pro topicban is, hogy minden rendben megy a Huawei 30p-vel.lehet azon 9-es android van? Azt tudom, hogy kipróbáltam egy samsung a51-et azzal ment és azzal megy más autóban is, csak hát az még nem telefon sajnos, legalabbis nekem.
A jobb samukról én is olvastam hogy nem mennek külföldi fórumokon. Mert kis hazánkban ezen a topicon kívül senki nem foglalkozik ezzel. Akkor sajnos ezzel kell megbarátkozni. -
-
Freezee
senior tag
válasz Norby-007 #469 üzenetére
Hát elvileg android 10 -11 -el nem fog menni. 3 telefonom van ( Samsung Note 20 Ultra, Samsung Note 10+, Samsung galaxy s20+ 5g ) amin android 10 vagy újabb van és azokkal nem megy, mert a hivatalos válasz szerint "... az android auto alkalmazás hivatalosan nem érhető el magyarországon...."
Viszont a régebbi android 9 -esen ahol nincs gyárilag telepítve hanem fel tudom rakni ott megy ( Samsung S8 ). Mondjuk mind Samsung az igaz, talán más gyártó nem korlátozza így, bár ahogy láttam nálad is ez a helyzet -
Norby-007
tag
Sziasztok,
Van egy Huawei Mate 20 telóm és Opel K Astra, az android auto elindul aztán random kilép. Sehogy sem sikerült normális működésre bírni. Ugyanitt Samsung a51 és a20e-vel működik zökkenőmentesen.
Mit lehet kipróbálni?
Köszi -
adam900331
csendes tag
válasz Bogyó bá' #465 üzenetére
Szia. Köszi, így most jónak tűnik. Úgy látom a telefonon a Google Appba visszaállt a hang magyar nyelvre. Így az autóba a mikrofon gomb megnyomása után eddig a ,,Call valaki,, parancsot érzékeli, amivel telefonhívást tudok kezdeményezni, mást nem, mert fura akcentussal mondja a Google, higy ,,Nem tudom higyan segíthetnék neked. Ha a nyelvet átállítom angolra, akkor ismételten a korábban leírt problémát tapasztalom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz adam900331 #464 üzenetére
Olvass vissza egy oldalnyit. Pont a Google app frissítéseit kell törölni.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
adam900331
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérek-e segítséget, de kezdek elveszni a problémámban. Android Auto-t néhány napja használok. Az autómba van ,,beszéd,, gomb, viszont ha megnyomom, vagy kimondom a ,,Hey Google,, parancsot, akkor a videón látható/hallhatót produkálja és nincs lehetőség parancsot mondani. Ez idő alatt a telefonon az alábbi értesítés jelenik meg: Használja a Google Segédet vezetés közben. Vezetés közben hangja segítségével kommunikálhat a Google Segéddel.
https://youtu.be/EtEbyTxR5e8
Ezt minden gomb nyomáskor produkálja. A Google alkalmazás friss. Milyen beallítás szükséges, hogy megfelelően működjön? Köszönöm.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Gabesz87 #457 üzenetére
Csak a Google térképeket használom, és igen, magyarul mondom be az úticélt, a kormányon lévő gombbal indítva a műveletet. Nálam még a fenti (frissítéssel kapcsolatos) probléma sem jelentkezett szerencsére (Renault Clio 5., Xiaomi MI9Se)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Mauzes
addikt
válasz Gabesz87 #457 üzenetére
A hangalapú keresés gombja (egy mikrofon) az AA kezelőfelületbe van beépítve, tehát nem Waze specifikus, hanem bármely app alatt látod az alsó menüsávban. Legalább is nálam így van.
Magyarul mondok be címeket és mindent szépen felismer, ha normálisan végig mondom. Címeket, boltneveket, minden ilyesmit.
-
Gabesz87
veterán
Biztonság szempontjából nem gáz törölni a Google frissítéseit?
MÁsik kérdés: nekem mondjuk mióta van AA a kocsiban, Waze-nél sosem működött hangalapú keresés. Nincs ikonja a kijelzőn, a megjelenő bill-en. AZt hogyan lehet megoldani? Meg egyébként magyarul mondjátok be a címet? Nekem egyszerűen sosem sikerült, még Google térképpel sem. AA alatt a Hey Google amúgy működik, meg ha a kormány gombját használom, akkor is előjön a kereső, de semmit nem tudok vele kezdeni, hiába dumálok. -
konyi79
addikt
Sziasztok,
adott egy Dacia Duster, benne egy AA kompatibilis fejegység. 2 telefont használok benne, egy Sony Xperia 1-et, meg egy Huawei P30pro-t.
A hüvellyel nincs bajom, mindent csinál rendben, a Sony egy ideje megmakacsolta magát, és a kormányról indítva a hangvezérlés, pontosabban a navígációban a hangalapú gépelés, ami ugye kis hazánkban támogatott, nem akarja csinálni a dolgát.
Nem tudok rájönni, mi a fene a baja. Mindkét telefon 10-et futtat, mindkettőn ugyanaz az AA verzióra van frissülve, ugye 10-nél ez már közvetlen az áruházból.
A két telefonon minden apró beállítást összefésültem, de semmi. Van tipp? Köszi!Update:
Na előbb kérdezek, mint olvasok. [link]
Itt annyiból más a helyzet, szűzen raktam újra már a Sony-t, kábellel. Korábi AA verzióra lépni nem opció, mert az utolsó ROM ezt tartalmazza.[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
VLC-n keresztül lehet videót is nézni valahogy? Nekem csak a videók hangját sikerült lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest