- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Freezee #1408 üzenetére
Ja, hát eddig nálam is frankón működött. Csak hogy szemléltessem miért is utálom a Google-t. Az M3 Régió játékbotlból mentem haza a XVI-ba, Sashalomra. Google szerint menjek erre:
És mi van erre, nézzük:
Nem normális
Arra gondoltam, nincs-e esetleg vmi földút is beállítva az útvonalaknál, de szerintem nincs. Telón csekkoltam, majd ránézek AA-n keresztül is azért, bár gondolom az. u.a.
-
-
bigdigit
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
Freezee #1220 üzenetére
Ennyi ideig csak 1x autóztam vele akkor nem szakadt meg. Nem nagyon használom,nincs rá szükségem egyenlőre.
Talán a telón kellene beállítani,hogy ne söpörje ki a háttérből.
AA beállításokra gondolsz,vagy a wieressre? Wieresst nem piszkáltam, AA- ban szinte csak az éjszakai,nappali módot,meg az appok megjelenítését állítottam. -
Lovi24
senior tag
Én is letöröltem ( pontosabban csak eltávolítottam a frissítéseket,mert letörölni valóban nem lehet) és színtén okozott némi problémát ( Realme x2 pro,android 10 )
De vagy apkmirror-ról vagy a telódon a google-n keresztül lehet frissíteni az alkalmazást.
Az eredeti app ikonja nem lesz aktív,de ha ezt az alkalmazást telepíted,utána tudod használni. -
Norby-007
tag
Sejtettem valami hasonlót, csak vannak akik nevetnek rajtam, hogy nekik megy és én vagyok a láma. Megkaptam xiaomi mi 10t pro topicban is, hogy minden rendben megy a Huawei 30p-vel.lehet azon 9-es android van? Azt tudom, hogy kipróbáltam egy samsung a51-et azzal ment és azzal megy más autóban is, csak hát az még nem telefon sajnos, legalabbis nekem.
A jobb samukról én is olvastam hogy nem mennek külföldi fórumokon. Mert kis hazánkban ezen a topicon kívül senki nem foglalkozik ezzel. Akkor sajnos ezzel kell megbarátkozni. -
-
kovacsit
tag
Nekem ami bejött eddig (Octavia 5E + Redmi Note9 Pro):
Telefon reboot
Android auto az autóhoz csatlakoztatva magától elindul rajta
Futás alatt a Task managerben a telefon akkukezelését Android Auto esetében kikapcsolni (ha be van kapcsolva, akkor a csatlakozást figyelő AA részt kigyilkolja a telefon, és nem fog többet párosodni az autóval)
Waze, illetve minden más AA alkalmazás esetén is ugyanez a teendő az akkukezeléssel...Nekem így stabilan megy két hónapja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest