- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Szerintem is így van! Amikor jött a hír, hogy indul a GPay, már másnap működött!
Más: ha a Galaxy S20-am esetleg kap majd egy Android 11 frissítést, akkor onnantól kezdve fog menni a vezeték nélküli AA, vagy az autóval is kell történnie valaminek? Frissítés vagy ilyesmi?
-
Freezee
senior tag
igen, tudják és? Nem értem a választ. Most arról van szó mi a különbség ami miatt nem lehet használni. Ami biztos hogy amelyik modellen nincs előtelepítve az AA , azokon a modelleken felrakás után lehet használni. Mind1 hogy milyen márka szinte. Viszont amire elő van telepítve az AA és andorid 10 vagy újabb oprendszer van ott vannak gondok. Mivel nem lehet letörölni az előtelepített AA-t és nem tudok újat, vagy másikat rakni rá. A hivatalos állásfoglalás is az sajnos hogy Mo.-on nem lehet AA-t használni. És ez a problémánk. Tudsz rá megoldást?
-
markussandor
senior tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
Június 30-ig tartott a készletkisöprési akció, vége van. Sőt, július elsejétől pluszban még fel is emelték az árakat. Az enyémnek a teljes ára 4.909.000,- forint lett volna, így - neten kiválasztva, és a kívánt márkakereskedésbe szállíttatva - volt mindenestől 4.059.000,. forint. A mostani, új ára meg itt van: [link]
Nem hiszem hogy nem találkoztál az akció hirdetésével, Facebookon tolták orrba-szájba két hónapig. "Renault szalon az otthonodban" néven futott.
Így olcsóbbra jött ki, mint a fapados (GL+ -os felszereltségű) Suzuki Swift, és annál sokkal autószerűbb. Eleinte a Suzuki volt a célpont, de azt készlethiány miatt csak féléves várakozásra lehetett volna rendelni, ezt meg 3 hét alatt birtokba lehetett venni. Ja, azóta Suzuki is árat emelt, metálfénnyel már az is 5 millióba kerül...
-
merqree
őstag
Nekem 2019es Tucsonom van beépített navigációval. Tehát elég friss az autó.
Első alkalommal csak bluetooth-ot használtam zenelejátszásra, így a párosítás valamilyen szinten már eleve megvolt. (A félreértések elkerülése végett: az AndroidAuto tudomásom szerint nem működik bluetooth-tal, ezt nem is állítom, és nekem sem működött.)
Amikor összepároztattam kábelen, akkor behúztam a kéziféket, és utána dugtam össze őket.
A telefonon kellet azt hiszem engedélyeket megadni.Azóta, beülök a kocsiba, bedugom a telefont, gyújtást ráadom. Mire a kocsin lefut az önteszt, addigra már a fejegységen is aktív az android autó.
Hang alapú keresést használom a google maps-en, van, amikor megtalálja amit keresek, van, amit nem. Ilyenkor megállok, kézifék behúz, és begépelem a keresett célt.
A hang alapú keresés automatikusan felugrik, ha mozgásban van az auto, és a gépkocsi kijelzőjének alján a google-féle színes pontok "pulzálnak". Pittyen egyet, és után figyel, erre már rájöttem. Aztán vagy van találtam, vagy azt mondja angolul, hogy "Bocsánat nem találtam semmit, megismételné".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest