Hirdetés
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- iPhone topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Fotók, videók mobillal
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Nekem is meghalt a hangalapú tervezés AA alatt. Korábban remekül működik még Android 10 alatt is, minden címet megtalált, Maps és Waze is. Aztán frissült az AA vagy a Google, és onnantól nem volt hajlandó felismerni a címeket. De csak AA alatt, azon kívül továbbra is működött.
Egyébként ezt a hibaüzenetet olvasta fel angolul ez a szerencsétlen: [link]
Kőbaltás megoldás: töröltem az összes frissítést a Google app-nál, most újra működik faszán a hangalapú keresés AA alatt...
-
kovacsit
tag
válasz
Brancalone #438 üzenetére
Google assist beszél angolul, és Magyar szöveget olvas fel....😁
-
Brancalone
újonc
Ugyanaz a szöveg, ha a monitorra nyomok vagy a kormánynál.
Valamiért úgy érzem, ha megfejteném, mit mond, akkor se lennék
sokkal beljebb. -
válasz
Brancalone #438 üzenetére
Pontosan, mintha a "vezetés közben" is elhangozna kicsit korábban.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Brancalone #436 üzenetére
De - Google térképpel - mi történik ha menet közben megnyomod a kormányon a gombot, és bemondod a konkrét címet?
Nálam a rádió elkussol, és várja a szövegemet. Bemondom, megérti, visszamondja, ott a találat a képernyőn, csak rá kell nyomni.
-
Brancalone
újonc
Én is a Google térképet használom, a Waze időnként elkalauzult "jobb" útra, ha feltorlódott 3 autó, így nem bíztam már benne. Már csak a hangkeresés hiányzik, mint régen, arra nagyon rászoktam. Egyelőre bemondom a telóba, aztán csatlakoztatom az AA-t. Ha menetközben más cél is felmerül, akkor szívok. Zenét saját felvételt hallgatok az AA-n.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Brancalone #434 üzenetére
Szia! Én csak a Google Térképet használom AA-val, annál működik. Semmilyen más programot nem használok AA-val, sem zenét nem hallgatok telóról (kitűnő a Clio rádiója), és a Vaze sem vált be nekem.
Nem tudom, hogy hogyan tudnád a korábbi oprendszerre visszaállítani, nem vagyok telefonmágus sajnos. Abban biztos lesz aki segítsen.
-
Brancalone
újonc
válasz
Bogyó bá' #424 üzenetére
Szia Bogyó Bá!
Úgy látom, Te vagy az egyetlen, akinek működik a hangalapú is
Sajnos a telefont (xiaomi Poco2) nem tudom android 9-re visszaállítani, még, ha mélyen belemegyek sem.
Gondolom, vissza kellene állítani, aztán APK-ról telepíteni, aztán újra 10-es android és AA frissítés. -
Bal0924
senior tag
Nem a telefongyártók akarják hogy vedd meg a legújabb telefont, amin a legújabb android fut, Már az AA-is?
Lehet ezért nem működik a hang alapú vezérlés.. ?ui: LG G7 Android 9néll nem működött a hang. Amint felfrissült 10-re, azóta minden jól megy.
-
Bolha
friss újonc
válasz
Brancalone #427 üzenetére
Nálam is ez a gond.
-
válasz
Brancalone #425 üzenetére
Újabban nálam sem megy, de nem tudom az okát.
Ha találok megoldást jelzem majd. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Gabesz87 #422 üzenetére
Nekem dettó ugyanígy lett Xiaomi MI9SE-n: APK-ról telepítve, majd jött az A10 és azóta magától frissül nekem is, és ikonja is van (de minek?).
Viszont én a Google Térképet használom rajta, és azzal hibátlanul működik a kormányról indított, magyar nyelvű hangvezérlés. Mármint: bediktálom szép tagoltan az úticélomat, és mindig meg is érti azt.
Szerk: Utca, házszám, majd pici szünet után a település neve.
Ezután vissza olvassa ("Találatok a következőre:..."), és mutatja a találatokat a kocsi képernyőjén, amire rábökve indul a navigálás. -
Gabesz87
veterán
Én speciel nem igazán értem azt, hogy a P20 Pro-n fent volt az AA (apk-ról telepítve), aztán hogy jött az Android 10 a telóra, nem töröltem le, viszont már frissül Play-ről, és az ikonja is ugyanúgy megvan, megnyitható az app, mint a 10 előtt. Lényeg, hogy működik faxán Waze-el, nincs vele semmi gondom. Hangvezérlés mondjuk jól jönne, ill. a hívás nem megy háttérbe, ha megy a Waze.
-
nababika
aktív tag
-
válasz
nababika #417 üzenetére
Sajnos az AA valamiért össze lett kapcsolva a google segéddel. Nekem is ment rendesen, de most már csak eszméletlen fura angol hanggal olvassa be a magyar üzeneteket.
Mondjuk ritkán kell használni, havonta kb 2-3 alkalommal, azt meg kibírom ezen szolgáltatás nélkül.
De sok más is egyre rosszabb benne, olyan mintha visszafelé fejlesztenék, érthetetlen. -
nababika
aktív tag
Hello.
Norvegiaban norvegul hasznalom a telefont, az auto is norvegra van allitva, az uzeneteket megis angolul olvassa. Ugy ertem, hogy a norveg szoveget angol kiejtessel olvassa. Borzasztoan hangzik es erthetetlen. Az android auto beallitasaiban nincs nyelv valasztasi lehetoseg, es csak az auto kijelzojen lehet barmi is allitani. A telefonon meg sem jelenik az android auto. Az auto egy 2020 as Mitsubishi Outlander, a telefon meg samsung A 71, hatha szamit. Mi a tok van ezzel? -
Atis45
aktív tag
Sziasztok.
A galaxy j5 SM-J530F az android auto-val nem kompatibilis? -
Freezee
senior tag
válasz
kovacsit #405 üzenetére
Szia,
Köszi, próbáltam minden akkukezelést beállítani, csatlakozik a kocsihoz, megjelenik az android autó gomb, majd ha rányomok elindul, de egy pillanat múlva ledobja, és a gomb sem jelenik meg többet, csak ha széthúzom és összerakom újra.
link: https://www.dropbox.com/s/8qrwp3x5ucoxolr/20200926_115452.mp4?dl=0 -
kovacsit
tag
Nekem ami bejött eddig (Octavia 5E + Redmi Note9 Pro):
Telefon reboot
Android auto az autóhoz csatlakoztatva magától elindul rajta
Futás alatt a Task managerben a telefon akkukezelését Android Auto esetében kikapcsolni (ha be van kapcsolva, akkor a csatlakozást figyelő AA részt kigyilkolja a telefon, és nem fog többet párosodni az autóval)
Waze, illetve minden más AA alkalmazás esetén is ugyanez a teendő az akkukezeléssel...Nekem így stabilan megy két hónapja...
-
kovacsit
tag
válasz
markussandor #394 üzenetére
Sajnos egyelőre nem. Integrálták az AA-ba a Google Assist-ot, ami meg még nem tud magyarul...
-
tyielow
aktív tag
Update:
7-napos NordVPN triallal meg egy kis pöcsörészéssel átraktam a PlayStoret amcsira és letöltöttem onnan az AA-t. MOST működik minden frankón. A kérdés, hogy ha 2-3 nap múlva visszamondom a vpn-t, mi lesz -
tyielow
aktív tag
válasz
markussandor #401 üzenetére
Lementem az előbb egy másik, gyári kábellel. Mindkét kábel jó.
Szóval. Múltkor egyik percről a másikra kiírt egy üzenetet, hogy menjek anyámba, akárhányszor rádugtuk. Tegnap, meg ma pedig ez a jelenség: [link]
Letöröltem már az APK-t is, letöltöttem apkmirrorról a legutóbbi, meg az egyel korábbi verziót is, egyikkel sem jött össze, sőt, megint csak panaszkodik:Ezt követően meg a telefon is tűz forró, a lefagyás pedig nem kifejezés. Percekig szenvedett mire újra összekapta magát a telefon...
Temérdek aggresszív hangvételű kérdésem lenne a MIÉRT szóval kezdődően....
Lassan 1 éve gond nélkül ment...Kezdjek el egy 7-day free trialt NordVPN-nel és töltsem le osztrákiából az appot a storeból? Vagy mi lehet még megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gépjárművekbe beépíthető Android Auto rendszer a jövőben mobilokon is működni fog.
- Star Trek
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -40% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 15 Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1235U 10Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS 120Hz
- Keychron Q3 Pro ISO UK RED hot swappable switch
- MacBook Air M4 -új 2025- 435.000 Ft (magyar)
- Keychron Q2 Pro - alumínium ház, BANANA switch hot swappable
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Rampage Shiva CM 500W
- Belèpő GAMER setup!! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest