- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
No, akkor én is kérdezek valamit...
Valahogy megoldható az, hogy az AA "Telefon" appja ne menjen? (és a klasszikus BT kapcsolaton menjen a kihangosítás)
Ugyanis ha megy, akkor az veszi át a telefon kihangosításának az állítását (hogy hol halljam a hívót) , és gyakran van, hogy idegenekkel vagyok egy autóban, és akkor át akarnám kapcsolni arra, hogy ne az autóban, hanem csak a telefonon halljam a hívót. Persze ez mind aktív hívás közben kell, és ha AA van a képletben, akkor a telefonon nem is látszik a bejövő hívás, csak az AA-ban.. És így baromi macerás az, hogy "kikapcsoljam" a kihangosítást.
AA nélkül BT kihangosítóval látható a hívás a telefonon is, sőt az is megadható, hogy hol halljam a hívót (tel a fülembe / tel kihangositva / BT autó ) még hívás közben is...
Ez azért is jó, mert ha kiszállok a kocsiból, és csörög a telefon, akkor gyakran, ha felveszem, akkor még kapcsolatban van a kocsival a telefon és ott zeng az utcán , és nem tudom a telefonról ilyenkor levenni a kocsiban történő kihangosítást.. Ilyenkor a hívó csak hallózik, az utasok meg nem értik hogy jött be egy hívás a kocsiba, ki vette fel, és egyáltalán kivel beszélhetnének, és mit is mondjanak...[ Szerkesztve ]
Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz Bal0924 #1347 üzenetére
Hát ezért jó a mágneses töltőfej, meg az indukciós töltő... Bár én napjában 2x legalább 40 percet autózok, és ezzel együtt este még 30-40% közt szokott lenni az akku... Pedig használom rendesen a telefont...
Cserébe nem kell elő sem vennem a telefont, van, hogy a csomagtartóban van...
Jó dolog a WAA...Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz Bal0924 #1338 üzenetére
Azért WiFi, mert brutál mennyiségű adatot kell áttölteni másodpercenként.. (folyamatos adatstream: kép+hang)
A BT ahhoz kell, hogy azonosítsa egymást a két eszköz, és a készüléket a megfelelő wifi hálózathoz (az autó csinál egy helyi wifi AP-t ) csatlakoztassa.
( ha nincs a wifi bekapcsolva a telefonon, akkor a BT csatlakozáskor - ha AA is van) a wifit is automatikusan bekapcsolja a telefonon..
Ugye ezért is merül intenzíven Wireless AA használatakor a telefon mert szinte minden részét szimultán használja:
BT - kapcsolat + telefonbeszélgetés
WiFi - AA kapcsolat adat stream a fejegység felé
GPS - fut a Waze
+ Spotify, vagy TuneIn, stb...Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz Bal0924 #1334 üzenetére
AA fejlesztői menü:
Megnyitod a telefonon az AA-t, a legalsó menü pontot gyorsan nyomogatod (verzió), és előbb utóbb azt mondja, hogy bekapcsolva...
És akkor több menüpont lesz látható, többek közt a wireless is...Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
Pedig itt van:
https://www.pcx.hu/blackbird-carplay-adapter-android-hoz-multimedias-fejegyseggel-usb-usb-c-csatlakozoval-bh1453-864588
Blackbird.
Valahogy belekeverte a linkbe az árukeresőt, ami meg időkorlátos session-t használ, és lejárt...[ Szerkesztve ]
-
kovacsit
tag
válasz kovacsit #1261 üzenetére
Csak hogy jó hírt is tudjak írni:
Vettem egy AA Wireless átalakítót, (az én fejegységem még nem tud vezetéktelen kapcsolatot, olyat vettem amit itt alább User001 linkelt ) és azzal csodák csodája, működik...
Tehát nem a fejegységnek van gondja, de nem is a telefonon futó AA-nak, inkább a telefonnak az USB interface részével van probléma..
Ugyanitt várok még ötleet, hogy AA alalatt Waze esetében régebben működött a magyar címfelismerés, most ez csak angolul megy, és nem tudom angolosan a magyar utcaneveket mikor hogyan érti...(általában nem nagyon).
Hogy bírhatom rá, hogy mindezt magyarul tegye??[ Szerkesztve ]
-
kovacsit
tag
Van valakinek ötlete, hogy Xiaomi Redmi N9Pro telefonnál milyen beállítást kattinthattak el, ha eddig működött az AA, most nem? (másik ugyan olyan készülékkel megint csak megy, de nem látok az AA beállításokban különbséget a két készüléken , mégsem csatlakozik (fejlesztői beállításokat is végignéztem..)
Ötlet?
Először a fejegység hibájára, vagy kábel problémára gondoltam, de aztán találtam egy tök ugyan ilyen telefont egy kollégánál, és azonos autóban azonos kábellel megy neki, nekem meg nem...
Köszi!Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz markussandor #590 üzenetére
Hmmm... Nálam nem... Pontosabban egyetlen egyszer elindult magyarul, a Waze meg is találta az utcát, majd többet sosem... CSak angolul olvassa fel a magyar szöveget, hogy állítsam be..
Van valami tuti beállítás, vagy megoldás?
Redmi Note 9ProPlz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz Brancalone #438 üzenetére
Google assist beszél angolul, és Magyar szöveget olvas fel....😁
-
kovacsit
tag
Nekem ami bejött eddig (Octavia 5E + Redmi Note9 Pro):
Telefon reboot
Android auto az autóhoz csatlakoztatva magától elindul rajta
Futás alatt a Task managerben a telefon akkukezelését Android Auto esetében kikapcsolni (ha be van kapcsolva, akkor a csatlakozást figyelő AA részt kigyilkolja a telefon, és nem fog többet párosodni az autóval)
Waze, illetve minden más AA alkalmazás esetén is ugyanez a teendő az akkukezeléssel...Nekem így stabilan megy két hónapja...
-
kovacsit
tag
válasz markussandor #394 üzenetére
Sajnos egyelőre nem. Integrálták az AA-ba a Google Assist-ot, ami meg még nem tud magyarul...
-
kovacsit
tag
Xiaomi Redmi Note 9 Pro + AA (Skoda),
Waze navigáció közben ha bejön egy hívás, akkor olyan, mintha nem találna GPS jelet, és csak a cellainformációk alapján körülbelüli helyet tudna megadni (300 méteres pontosság, és ide-oda ugrál a pozíció)
Erre van valamilyen javító tapasztalat?Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest