- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Hát, ahogy én emlékszem a Gus-ból inkább a max volt jól használható, a simát nemigen kereste senki valamiért a környezetemben. Ahogy a listát böngészem ez lehetett a 27+Áfás verzió.
Akkoriban én nettó 20-at kerestem egyébként, tehát ha így nézzük, akkor az alapverzió is szép pénz volt, kb. mintha ma 100-120-at adnál egy hangkártyáért.
-
JohnnyX
őstag
En anno ezt 28k-ért vettem boltban az 512kb-os nelkulit!
Mai napig megvan. Megkapta a 8Mb- ramot is, mert megerdemli. -
bambano
titán
a poszternek meg a virtuális memória egyenlő a lapozással... van ez így.
("nyugodt szívvel le is kapcsolható a virtuális memória használata (lapozás))"
(#47) gaborbol: dolgoztam olyan sokfejes nyomtatóval, amiben volt vagy 12 fej. A sor egytizenketted részét nyomtatta csak egy fej. Meg nyomtattunk úgy dfx 8000-en, hogy elindítottuk a nyomtatást és három hétig tartott. Jártunk be éjjel etetni a nyomtatót papírral.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Láttam Sinclair-t. Én elsősorban korabeli PC-kre, Amigákra, Commodore-okra, Apple-ökre meg Atari ST-re gondoltam '83-'85-től számolva. Meg persze az 5150-re. Ezek mind masszív anyagból vannak / voltak.
"legalábbis nem olyan jellegűre, ami manapság az elfogadott"
Az, hogy arra tervezték, meg mennyire voltak alkalmasak rá, az két külön dolog (otthoni PC gépekről beszélek, nem workstation class-ról). Nem arra gondolok, amikor a futó szövegszerkesztőbe meghívsz egy spreadsheet-et meg egy kördiagramot és juhémultitasking van.
Azért azt el kell ismerni, hogy már nem nagyon szerették, ha 2-3 kép is meg volt nyitva + fájlkezelő, miegyebek. Egy normálisabb minőségű audio file lejátszása már komolyan betett, a később megjelenő modemes böngészésről nem is beszélve. Élvezhető sebesség mellett még jó ideig vagy-vagy.
Aztán jött a Pentium.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Parfüm topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest