- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Én az XT-re hajtok, azt most felemelték 160-a. Nekem még sikerült kemény 158-ért lecsapnom rá
Kaptam levelet hogy a 19. érkezés helyett 24 lesz. Ha elhúzzák szeptemberig a dolgot, akkor lemondom. Addigra már talán a többi gyártótól is kapható lesz variáns.
Közben nézegettem hogy 130 ezer körül van Nitro+ hűtéses Vega 64 (bontott) . -
Ezekiell
veterán
A GamersNexus tesztelte, hogy thermal padeket raktak a backplate-re a VRAMokhoz. Kb 2 fokot csökkentek a VRAMok hőmérsékletei ettől, ami nem rossz, ha azt nézzük, hogy eléggé a határon voltak padek nélkül.
Viszont sokkal fontosabb/jobb, hogy jelentősen, 8-10 fokkal javították az 5700XT hűtését csak azzal, hogy kicserélték a GPUn a thermal padet sima pasztára, és a leszorító csavarokhoz raktak 1-1 alátétet még, így növelve a leszorítóerőt.
Ezzel a "moddal" már nincs throttling, és marha egyszerűen megcsinálható. Itt a videó róla. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest