- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BerserkGuts
addikt
-
Krend
tag
2000 rpm a limit, az egyáltalán nem hangos, annyi max hogy nem hangtalan és ez is csak max load alatt van.
Konkréten ennyin pörgrtem a ref r9 290emen ha videózok és egyáltalán nem zavaró, mondhatni beleolvad az alap napi zajok közé
2500-3000 rpm felett kezd hangos lenni, 4000nél feljebb nem szoktam menni vele, mert ott már valóban jet turbinaEz csak az én tapasztalatom, és ez alapján max a melegedés lehet problémás, de az is csak ha valóban elnezd visszavenni az órajelből
-
Nem tűnik fel az a mikroszkopikus apróság, hogy az 1060 egy 3 évvel ezelőtti generáció tagja? Még direkt írtam is, hogy a kategória generáción belül értelmezhető - olvasás megy? Az autós példákat ideerőltetni felesleges, nem összehasonlítható a két piac a fejlődés ütemének eltérései miatt.
Az meg, hogy neked mi adja a kategóriát, az a magánügyed, attól még nem az lesz a kategória. Keress rá az 5700 midrange kifejezésre a google-ön, és tanulj egy kicsit -
Kansas
addikt
-
Kansas
addikt
Ez a képlet marhaság, de nyugodtan használd...
(#351) Prof És még egy sor bullshit.. igazán abbahagyhatnád már.
Ahogy gbors is írta, a kategóriák kifejezetten csak és kizárólag generációkon belül érvényesek. A 1060 az egy-másfél generációval ezelőtti kártya. Jó hogy nem azzal jössz, hogy a Geforce 8800 Ultra az egy belépőszintű kártya, csak mert most már egy IGP is tudja azt a teljesítményt. Nem, az a generációjának az abszolút csúcs kártyája volt, csak épp 10 éve. Tudod, a generációk közt szokott fejlődés lenni... -
Uhhh, ezt fájt olvasni... Kategorizálni többféleképpen lehet, de mindenképpen adott generáción belül, nem szanaszét. Elsősorban ár szerint szokás, méghozzá új ár szerint, nem pedig Józsi-bácsi-ezt-alkudta-a-Nagykörösi-úti-autópiacon-ár szerint. Az NVIDIA esetében ebben eddig segített a nomenklatúra is, a Turing esetében megint próbálták egy fél lépéssel eltolni az egészet, hogy már a 106-os chip a felsőkategóriát is kiszolgálja. Most a Superekkel ez kb. helyreállt.
-
-
hajbel
addikt
Ez így van. Bár szerintem tudják ők nagyon jól, hogy mik az indikolatlanul erőforrászabáló effektek, a támogató vga gyártók rendelik be őket. Nem értem, hogy miért ingnorál mindenki mindent, ami nem megy ultrán 60 fps-el. Sokszor egy két effektet levéve 20-30%-os teljesítménybeli javulás is elérhető minőségromlás nélkül (van, hogy még élethűbb a kép, amit látsz a bizonyos effekt nélkül). Persze akkor még az adaptív szinkronizációról nem is beszéltünk, tehát sokmindent lehet játszani freesync/gsynckel jóval 60 fps alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest