- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem volt butítás?!
socket A vonalon:
sempron néven mentek procik 256k l2-vel, barton néven 512k l2-velsocket754/939/AM2 vonalon:
sempron néven 128/256k l2, Athlon64 néven 512/1024k l2 volttalán csak a legutolso, magletiltásos sempronokban nem volt butitva az l2... de ahogy én is irtam, ez nem volt extrém lassító tényező
---
jó lenne vanalmi llano-sempronos notebooközön, bitangolcsón
lassitsák le 1.2-1.6ghz környékére, feszeljék alul és egyen minimálisat... mellé a 80/160 SP-s gpu és kész az ultrabook
-
sempronoknál - régebben - az l2 cache volt az athlonhoz képest elfelezve, ami kb alig befolyásolta a teljesítményt (athlonxp, athlon64 időkben). sokszor ráadásul ezeket vissza is lehetett alakítani teljesértékű athlonná... mobil vonalon is jó volt, mert sok modell az órajelét is képes volt változtatni, tudott 64bitet, stb.
ergo a sempron az amdnél nem jelentett akkora butitást, mint intelnél a celeron, még közelítőleg sem!
rosszul emlékszel...
viszont a sok nevezgetésnek én sem örülök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged