- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
A házon kívüli hűtőhöz már csak egy szabályzókör kell amiben az ablakot és az ajtót automatikusan nyitogatjuk hőmérséklet függvényében.
-
Buci21
addikt
nem lesznek, én egy alsó-közép Asrock lapot hajtok, aláírásomban, tuning is van, mint látható, igaz, nem 24/7, de a vinyó alapján leszámoltam, hogy a gépbe tettem napi átlagos 7 órát és másfél éves a gép, és semmi baja, egy tápcsere volt, mert egy Codegen ilyen fogyasztású cuccot mégse vihet már napi 7 órában, szóval lett egy Enlight, Delta beles szervertápom, na ez viszi tökéletesen
Szóval ne félj, a családban eddig 4-5 év hibátlan üzem van Asrock lapokban, videokártya már pusztult ki mellőlük (Gigabyte HD 5770), de lap, proci, memó nem. Nyugodtan vedd meg, nem véletlenül ajánlja mindenki, az Asus és az MSI babérjaira törnek, jó ár-értékű lapokkal, és ugyanazzal a minőséggel.
-
szab.tam
nagyúr
hol? odaköltözöm a hűtőimmel...
(valójában tudom: a szent andrás törésvonal fölötti régióban. arrafelé elég sok a fullidióta, mindent megvásárló gyűjtő. csak 1 a fő kérdés: mi jön előbb? a pénzük elfogyása, vagy az egymásnak nekifeszülő kőzetlemezek hirtelen elcsúszása, amikor a pénzükkel és a gyűjteményeikkel együtt mennek a levesbe...)
-
fsb1000
nagyúr
Nyugodtan vegyél Asrockot. A régi hire is csak azért volt rossz, mert az alsó kategóriás terméket vásároltuk tömegesen.
Most úgy tűnik azon a pályán haladnak, ahol a teljes termékpalettájuk minőség javulásához erős marketing és kedvező árak társulnak. Borítékolni lehet, amint elérik a kellő piaci pozicót a minőség helyet az árakat fogják emelni.
Talán még 2-3 év.... -
Mr.Csizmás
titán
en nem kotozkodok, csak az asusnal mar elkopott a josagbol a kiemelkedo minoseg.
olyan hogy minosegi es tuti jo, az aminek azt erzel, en inkabb visszajara forditva neznem, hogy mit nem vennek meg, pl. codegen, lc tapok, anno a tomato alaplapok (brr), stb...
meg markan belul is lehet talalni olcsojanos filleres megoldasokat, egy-ket gyarto belepo H61 lapja, de oromteli, marmint sajat eszrevetelem, hogy altalanos minosegi javulas tendenciaja van a low konzumer temaban par eve.
szep napot
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #77 üzenetére
Te is feleslegesen kötözködsz
Már annyiszor leírtam több témával kapcsolatban, ezek a tapasztalataim és ilyen problémákba ütköztem adott termékekkel kapcsolatban, amiket általában millió és egyszer gondolok át, hogy hogyan lehetne megoldani, mert ha már megvettem és beszereltem és használnám akkor azt bármiféle gond nélkül tehessem.
Akkor mi a minőségi és tuti jó alaplap amit itthon is lehet kapni és nem EVGA dual socket-es 140k Ft-os alaplap?
-
persil
nagyúr
Basszus... ilyen "házakat" dollár ezrekért adnak egyéni megrendelésre. Nem semmi, elismerésem a készítőnek!
-
ClayMore
aktív tag
asrock +1
-
orbano
félisten
megbízható és jó az asrock... ügyfeleinknek és bentre irodai gépeknek is ilyen lapokat veszünk. nekem egy tuningolt 2600k alatt csücsüll (4.7Ghz), 24/7 üzemel, 100%-os prociterhelés mellett egy éve folyamatosan, illetve most vettünk 8 asrock konfigot ugyanilyen céllal, egyelőre jól mennek
-
x_o_n
veterán
válasz
Mr.Csizmás #81 üzenetére
club3d? dehogy tünt el,csk itthon nem forgalmazzák,kint rengeteg helyen láttam
-
válasz
Mr.Csizmás #81 üzenetére
Asrockon gondolkodom én is, de csak a réi rossz hírére emlékszem..
-
válasz
Mr.Csizmás #77 üzenetére
Szerinted akkor milyen márkából érdemes vásárolni?
-
datatomm
tag
Két dolog különösen tetszik
Sorrendben a TressFX tecnológia, és hogy az X-box AMD procis.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Huhh de szép lett ez a Mod, nekem nagyon bejön
A gamer tabletet is elfogadnám, de valahogy nem ilyen áron
-
Puma K
nagyúr
válasz
forgonati #54 üzenetére
A tápnak semmi baja nem volt.
Ahogy alaplapot cseréltem Gigabyte-ról Asus-ra, rögtön csöndes lett a gép...Viszont a GTX275 akkor ciripelt ha 800 - 1000 FPS-t nyomott ki magából.
Emlékeim szerint csak akkor ciripelt ha az adott játék újabb, modernebb volt. Régieknél meg sem mukkant. Lehet ott leszabályozták a maximum FPS-t.
Azt hiszem a ciripelést pl a GTA IV töltőképernyője közben csinálta, amint betöltött a játék lecsökkent az FPS és elhalkult a VGA. -
ClayMore
aktív tag
szép a házikó!
-
törölt tag
Akkor meg sk értelme nincs a Ninja-nak. Mert ventilátorral meg főleg kijön a nagyobb hőleadó felület előnye.
Mondjukmindegy, mind a kettő alatt fő az alaplap. Szegény Via K8T890 is fel tud izzani Infinity mellett. Pedig az nem éppen egy melegedős fajta NB. Viszont fekvő tájolással is simán 55°C alatt tartotta a 65W-os A64-et. Állva biztos többet bír, csak még nem próbáltam.
-
törölt tag
Szerintem Ez a Case-con eléggé félbe lett hagyva, A fa részét szépen összehozta, viszont a fém része nem lett valami igényes. A lamellák közé dugott ventinél komolyan összehúztam a szemöldököm
95%-ban az aktív PFC tekercse csapja a zajt a tápban.
Majd Vga DC-DC-je, amikor 150-8000 FPS közti outputot kell produkálnia.
Utána, az alaplap amikor kikapcsolja a tápellátó fázisok nagy részét és a maradék visszavált alacsony kapcsolási frekvenciára idle állapotban 5-10%-os cpu terhelés mellett.
És végül még jöhet: PWM ventilátorból az alaplapi vezérlésen keresztül -
KAMELOT
titán
Ez a First person Mario nagyon el lett cseszve. Semmit nem látni csak azt , hogy ugrál a kép össze vissza.
-
fsb1000
nagyúr
Akkor bocs... én biztos félreértettelek.
Persze az is lehet, hogy peches vagy és/vagy gyenge tápokat veszel illetve olyanokkal találkoztál azoknál akiknél tanácsot adtál.Egy átlagos konfigban a Táp nincs kihajtva, max 60-70%-ig, mig a VGA-t, CPU-t gyakran tuningoljuk és az ide tervezett áramkörök a névleges "terhelés" maximumárt is elérhetik.
A cicergés általában terhelés függő, kivéve az energiagazdi eseteket. -
szab.tam
nagyúr
nem azt mondom, hogy nincs olyan. nekem is volt zenélő lapom.
hanem azt, hogy szerintem, és tapasztalatom szerint legtöbbször a tápból jön.
közben a júzer "tudja", hogy nem onnan jön, de meg sem nézi rendesen.
az még külön adalék, hogy akiket mégis meg tudtam győzni a vizsgálatra, végül mindenkinél a tápból jött a hang.
nem tudom jobban és érthetőbben leírni...****
(#68) fsb1000
most már kezdek kételkedni magamban.
senki nem érti miről beszélek.
vagy nem foglamazok jól, vagy nem olvassátok el figyelemesen, és értelmezve a hsz-aimat..."Egyszerűen tápot kell cserélni és ha a hang nem szűnik meg, máris megdőlt a tápelmélet."
többszörösen nem igaz.
én minden tápot meg tudok szólaltani. idáig sikerült. (a mérték nagyon eltérő.)
sokszor a vga hozza ki a tápból a hangot.
tehát a vga változó áramfelvételére reagál a táp így. (erről a tudástár bejegyzsben is van szó.)
de ebben az esetben ettól még a tápból jön a hang.ha pl. a tábból jött a hang, vga-t cserélsz és a hang megszűnik, nem következik, hogy az első párosnál a vga szólt. de ezt is leírtam, már vagy harmadszor...
kérdezzetek meg garis ügyintézőket, hogy hány ilyen "hibás" vga-t próbálnak visszavinni.
náluk meg néma. a júzer pedig egy teljesen más vga-val elégedett, ami nem hozza ki a tápból számára hallható módon a cücörgést.na, de befejeztem, mert érezhető módon nem éritek mit is szeretnék kihozni.
ha szól valami a gépből, cseréljetek vga-t, ne viszgáljátok meg a tápot, úgysem az szól. -
szab.tam
nagyúr
nem kezdek bizonygató felsorolásba.
a saját tapasztalataimból kiindulva sokaknak adtam tanácsot akik meg voltak győződve, hogy nem a táp zenél. elsőként a 3dmark golyószórós tesztre. ha pozitív volt, szétszedettem velük a gépet, hgoy fülüket a tápra tudják tenni.
ezekben az esetekben nem emléksezm olyanra, ahol nem a táp lett volna a bűnös.
és minden ilyen tesztet megelőzött egy kölcsönös hsz birkózás, amiben a delikvens hajtogatta, hogy márpedig a vga. én pedig, hogy a táp...és mindegyik ilyen esetben, (értsd: kivétel nélkül, és sok előfordulás van szó), ahol a júzer rászánta magát, és a végére járt, a táp volt a hibás, és ez jött le: "ja bocs..."
akik nem voltak hajlandóak a pontos metódussal megnézni, azoknál nem is tudhatom, hogy mi volt valójában.
hogy hány zenélő vga-d volt, azal nem tudok mit kezdeni, mert nem lettek úgy viszgálva, ahogy mondtam.
hacsak nem mindegyiket az asztalon kiterítve bevizsgáltad úgy, hgoy viszonyag el voltak különítve.***
kicsit más. könnnyű tévesen következteni.
én is eljátszottam.
cücörgés, másik vga berak, cücörgés megszűnik.
mi a konklúzió: rossz volt az első vga.
közben pedig nem: egyik vga sem zenélt, hanem csak az első "kihozta" a tápból a dolgot...
de ha alapos vizsgálat nélül csak a cseréből vonunk tanulágot, az téves is lehet.régen ezzel nem nagyon foglakoztam, mert nem is hallottam őket. csak a kezdeti venitírtások után váltak hallhatóvá ezek a zajok.
még 1x a lényeg:
én (de más sem), nem fugjuk tudni megmondani, kinél mi cücörög.
de felszínes hallgatózással ne akarja rögtön tudni, kikövetkeztetni, vélni tudni, miből jön.
3dmark06 első pálya, 2 golyószórós rész. ha ott cücörög, akkor szedje szét a gépet, rakja ki az asztalra, tegye távol a tápot, és úgy hallgassa meg...***
(#65) fsb1000
"Jogos, általában nem gyártófüggő a jelenség."
másról beszéltem.
nem márkafüggésről. -
x_o_n
veterán
válasz
mariomahmoud #62 üzenetére
menjen a busz
-
mariomahmoud
tag
Jöjjön az XBOX!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az interaktív ventilátor fal nagyon komoly cucc.
-
yolan
őstag
Tévedés ne essék, nem tartalmi, hanem formai hibákra gondolok, mint például:
Az alalapon és a grafikus kártyákon található tápellátó áramkörök (VRM, PWM) nem egy álladó értékű áramot vesznek fel.
Elnézést, természetesen mindenkinek lehet rossz napja, de ez már sajnos nem az első eset. -
forgonati
őstag
A tápod nem cicergett véletlenül? Az én VX450-em ezzel szivat mostanában. Tegnap keresgéltem a neten és pl. A neweggen a VX450-nél rengeteg user panaszkodik emiatt. Rengetegen RMA-zták is emiatt mert nem bírták elviselni... Az enyém is garis még, gondolkodom rajta nem kéne-e viszaküldenem, de nincs más tápom amit addig használhatnék
-
fsb1000
nagyúr
A tudástárban nem lehet kommentezni, de talán itt kifejthetnéd mi is a gondod Oliverda bejegyzésével.
A cikk cicergős része gyak azt vette át. Milyen hibákat látsz benne?Én pont azt a részt nem kifogásolnám, mert talán sokaknak magyarázatot ad (még ha populárisan is) erre a bosszantó jelenségre.
-
Puma K
nagyúr
-
yolan
őstag
Érdekelne a cikk és nem is szoktam ilyenekre felkapni a fejem, de annyi hiba van a cicergős részben, hogy olvashatatlan számomra. Már több helyen is felbukkant, hogy ilyen téren romlik, romlott a ph minősége, tök jó hogy van sok újítás, meg ez a tudástár is, de ilyen minőségben kicsit sánta a sztori.
-
fsb1000
nagyúr
Ezt olvasom a cikk első és nyilván legkiemeltebb részében:
"A héten az egyik legszembetűnőbb rohamot talán az AMD produkálta – a vörösök szinte minden szegmensben mutattak valami érdekeset, amiben csak tevékenykednek."Na mondom olvassuk buzgón mert, biztos végre sok minket érintő konkrétum. Erre fel:
a pletykák szerint ugyanis érkezik a „lyukfoltozó” HD 7790. Konkrétumokat még nem nagyon lehet tudni róla,
Ez amolyan bulvár stílus, a blikkben is leadhatták volna.
A hajrenderelés, meg a többi sem valamin nagy durranás szerény közép-európai userként szemlélve, de azért a zászlóshajó a cikk elejére került, gyak 0 tartalommal, ahogy azt már megszokhattuk.A modder rész kb 100x érdekesebb és informatívabb volt.
-
szab.tam
nagyúr
akkor te vagy a 10-ből 1, akinél máshonnan jött a hang.
nekem is volt olyan cücörgő lapom, ami minden mást elnyomott.
de azt fenntartom, hogy minden tápot (ha csak picit is), de szóra tudok bírni.mindenkinek ott cücörögjön, ahol akarja.
hagyjuk is a témát, mert nem marad hely lara hajának, és a kilógó hűtőnek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #35 üzenetére
passzívan nem bír el többet. agyonteszteltem.
álló lamellákkal pont anniyt tud, mint egy mugen2.
a ninja-nak majd fele annyi lemeze van, de jobban szellőzik, a mugen2 sűrűbb, de több lemeze van.
a végeredmény egykutya.
brutálisan alulfeszelt 95w-os proci, (konkrétan q9550@1.000v), vagy hivatalosan 65w-de a gyakorlatban kicsit kevesebbet fogyasztó 2 magos, alapfesz tájékán. (konkrétan E5700)
a mini ninja pedig álló lemezekkel pl. az E1000-es dual celeront viszi el, ami hivatalosan ugye megint csak 65W, de a gyakorlatban jóval kevesebb.fekvő lapnál viszont totál gáz mindkettő. ezért is kezdtem szétvagdosni őket...
cicergés.
nagyon sokszor leírtam, konkrét példákkal, júzerekkel illusztrálva.
10-ből 9x a táp szól, és nem más.
csak mivel közel vannak egymáshoz, és sokszor 3d alkalmazásnál kezdi, (3dmark06 1. pálya, golyószórós jelenet; dirt2, stb...)
ezért a felhasználó meg van győződve, hogy csak a vga lehet az. pedig nem.
minden táp tud zenélni. idáig nekem az összeset sikerült szóra bírnom.
csak a legtöbben a ventik miatt nem hallják. vagy nem akadtak bele olan alkalmazásba, aminél ez kijön. -
forgonati
őstag
Ez a táp cicergés nálam pont most aktuális, pár hete lecseréltem a konfigomat, csak a tápom maradt a régi (VX450) és azóta szivat engem ezzel a cicergéssel, határozottan a tápból jön. Néha még akkor is hallani amikor scrollozok a Firefoxban, vagy kattintok az egérrel. Amikor meg játszok akkor meg néha elviselhetetlen sípolásokat csinál, ami érdekes, hogy nem minden játéknál... Megvadulok tőle komolyan
Már gondolkoztam hogy szétbontom és legyantázom a tekercseket, talán az segít.
-
MZperX75
addikt
A modding Házikó konfiggel.
Szép iparos munka! Fából vaskarika..#1) szab.tam
-
törölt tag
válasz
#65675776 #35 üzenetére
Elbánik vele. E8400-zal is elmegy 1.25V VID mellett. És 3.6 GHz-en is, és még mindig lehetne húzni kicsit.
Kár hogy az alaplap nem komálja a szellő nélküli életet és északi híd túlmelegedéses kék halállal ajándékoz. De majd megkapja az is a magáét.pakesz
A 95 tényleg sok, de azt tudni kell ha jól sejtem a mobil cuccok jobban bírják a hőt, márpedig az Apple cuccába az van, tehát annyira nem tévedtek. -
Buci21
addikt
Várható valamikor PC-re is ez a megosztott, közös, villámgyors memória? segítene a PC-s játékiparnak is nem? dVGA-val mondjuk nem tudom, hogy ez összehozható-e, de IGP-vel tökéletesen.
-
orbano
félisten
A Marios vide végére ez passzolt volna
-
Kronos3000
senior tag
A Kaveri Apu jó lenne minél hamarabb...a fából épített gépnek jó súlya lehet...
ez sok Apu-s fejlesztés remélem eljuttatja az Amd-t oda,hogy "sima" prociban is normalizálódnak a teljesítmény-fogyasztás adatok,még ha mostanában nem is fekszenek annyira bele a desktop Cpu fejlesztésbe.Meg kellene szorongatni az Intel-t egy kicsit...
-
KatonaT
aktív tag
Az a ház nagyon igényes munka lett!
-
bambano
titán
az a moddolt faház egy csöves végfokú hangkártyás alaplappal még jobban nézne ki...
-
HalasKYO
aktív tag
Minden tiszteletem a FPS-Máriós csávóé, nem semmi, no de mindezd 3dsmaxban ? Ember észnél vagy ?
Én is minden nap nyúzom a maxot, de ilyennek nem állnék neki. Ki lehet exportálni egy UDK-ba vagy Cry-enginbe és olyan esőt csinálsz bele hogy magad alá csinálsz. (amit VGA számol nem egy 4-6 magos procc/gép)
Tény hogy ez így komplexebb, de jóval bonyolultabb, fluid szimuláció, azt ráadásul ray-trace-renderelni...
Ágyúval a szúnyogra..
A nyár folyamán én is gondolkodok egy kisebb játékon, de más oldalról megközelítve az egészet.
Egyébként UP! nagyon szép munka csak kissé értelmetlen overkill.
Minek szenvedjen a proci napokon át, ha a GPU akár real-time megcsinálja ? Oke nem egy ray-trace, de nem sokkal rosszabb.Az meg AMD-től nagyon szép teljesítmény, hogy ő adja a Next gen konzolok szívét és létfontosságú szerveit (Procc-gpu) APU. Csak így tovább most már csak PC-n kéne robbantani, magam részéről valami renderelni erős cuccot várnék, habár valószínűleg ez csak álom marad.
-
SkyS1gn
félisten
Szárnyal az AMD
-
mcs
veterán
Bakker, az a lemezjátszó...
Hasonló lehet a szitu, mint a magnóknál, ahol a legócskább mechanikát rakják bele, csak itt valószínűleg a hangszedő kerámia, és direkt meghajtásról kár is álmodozni. -
szab.tam
nagyúr
válasz
kromatika #18 üzenetére
nálam volt, (van) néhány jó táp.
pl. seasonic x400-460. enermax modu87 800, stb.
mindegyiket meg tudtam szólaltani.
csak tudni kell...de szívesen várok tesztelésre bármilyet.
mindegyik meg fog szólalni.
tudom a receptet...(a sok júzer azt hiszi, hogy a vga ciripel. vagy a lap. de nem...)
(habár zenélő lapom nekem is volt.)
-
raper
senior tag
Azt a ventifalat én is szívesen megnézném.
-
kromatika
veterán
köszi a cicergő táp-ról szóló infót.már kezdtem aggódni a 2 éves ctg 80P tápomnál halottam tegnap.
-
pakesz
aktív tag
volt egy minimac forum ahol nagyon durvan vedelmeztek az applenel levo mernokoket hogy ok marpedig jol tudjak hogy a 95 C az meg jo...
meg egyszer hozzatennem, hogy az a TIMes huncutkodas lehet a felelos fokent ezeknek a prociknak a magas homersekleteert, azaz nezzen utana az ember
amugy meg ezek a nagy terkozu / lamellaju procihutoket rendesen kell allitani, hogy a meleg levego el tudjon mozogni, nekem is skytche ninjam volt, es az el birta a ~60W -ot vinni, igaz a gep oldala nem volt rajta
-
-
pakesz
aktív tag
nagyon jo az a modding, csak az a gond, hogy a modder ideológiailag nem elég képzett...
el kellett volna mennie az apple forumra, hogy 95C az pitchafüst...amugy meg lehet hogy megint az intel TIM kavar be...
-
-
Chaser
legenda
Nem vágom a konzolok lelkivilágát, de:
" Persze különbségek is akadnak, az Xbox ugyanis lassabb memóriával érkezhet, cserébe 32 MB beágyazott memóriát kaphat, amit nagyon gyorsan elérhet az IGP. "
Ez nem 32GB akart lenni? Ha olyan cache szerű dolog mint ami SSD-ben van akkor is keveslem a 32MB-ot, persze lehet úgy van jól. -
mepet
addikt
Szubjektív véleményeim:
Új videókari: várjuk.
Tabletek: nem érdekelnek.
Mod: csúnya, értelmetlen.
Minecraft Stylus: vicc.
Ventifal: csúnya, értelmetlen.
Mario video: nem sikerült jól, viszont nincsen mario hangulata.
-
stewe2
aktív tag
Mindig izgatottan olvasom a casemod bemutatókat, főleg a fából készült kuckók mozgatnak meg. Az alapvető igazságok erre a házra is érvényesek:
-a szakirányú végzettség
-sokéves szakmai tapasztalat
-ipari gépekkel felszerelt asztalosműhely
nélkül ilyen alkotásokat létrehozni "őrült" dolog.A megfelelő fafaj kiválasztása, az alkatrészek dimenzióinak méretezése, a megmunkáláshoz használt gépek ismerete rendkívül fontos! Pl. a cikk írja, hogy a közel 2"-os palló gyalulgatását egy idő után megunták: ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a vastagsági gyalugépen 1-5 miliméteres fogással max 10 perc alatt tökéletesen kigyalulható (teljesen sík, párhuzamos oldalakkal) a faanyag.
Ha valaki nem rendelkezik ilyen (darabonként több milliós gépekkel) akkor a közeli műhelyben bérmunkában egy-két ezresért biztosan megcsinálják a szakik (számla nélkül
). Amúgy max respect, hajrá, mindenki csináljon fából gépházat!
-
A 7790-est már a piac sírta ki, majdnem későn jött.
Erősen agyalok rajta, jó ötlet volt
A MOD-ról: szab.tam tudja ezt jobban is
, és a toronyhűtésre tett 40mm venti se értem, hogy hűt? középen lefelé van egy alagút?
-
törölt tag
A ventifal állat, bár kijelzőként is meg lehetne erőltetni nem csak pár szó kiírogatására. Ja és legyen Delta ventikkel csuton opció is.
-
szab.tam
nagyúr
szép a mod, de tök fölösleges kilógatni a hűtőt, ha már egyáltalán van a gépben venti...
akkor ez már ésszerűbb.
ez legalább teljesen fanless...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest